Clio 4 GT Line Otomatik Far sorunu

solerio

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba yaklaşık 15 gün önce Clio GT line 2016 DCİ otomatik vites satın aldım. Eskiden Clio 4 kullanıcısı olduğum için tereddüt etmeden aracı satın aldık. Garantisi 25 Mayıs’ta biteceği için servise götürdüm. Ekspertiz de aracın üst motor bölümünde terleme olduğu belirtilmişti. Neyse ki conta ücretsiz değişti. Konuya gelecek olursak bugün aracı park ettim eve döndüm bir saat sonra farlarım açık olduğu için telefon geldi. Gittim baktım otomatikte farlar ama kapanmıyor. Sonra aracı çalıştırdım farları kapattım sonra tekrar Auto ya aldım ama sonuç yine değişmedi farlar stop ettirdiğimde halen yanıyor bilgisi olan var mıdır? Far sensörü arızası mıdır? Yoksa aracımda benim müdahele edebileceğim bisey midir?

Merhaba, aynı aracın benzinlisi de bende var fakat bahsettiğin problem bende olmuyor. Ben sürekli auto halinde bırakıyorum. Sensörün temiz olduğundan emin isen servise götürmende fayda var.

öncelikle hayırlı olsun dostum allah kaza bela vermesin.benim de gt line var.bir ara senin sölediğin durumun biraz farklısı seyir halindeyken başıma geldi.farlar kapanmıyordu.hangi konuma getirirsem getriyim.sonra aracı stop edip kart takıp çalıştırdım.bir daha öle bişey başıma geldi.ama yinede servise götürmende fayda var.

Sağolun arkadaşlar cevaplar için bugün yapmadı ama akşam bakacağım bakalım tekrar umarım sorun yaratmaz

Geri