Arka park sensörü var şu an aracımda. Ekstra bir işleme gerek kalmadan çözümü olsaydı çok daha iyi olurdu. Kamera taktırma vs. şu anda yaptıramayabilirim ancak ilerleyen zamanlarda duruma göre karar veririm. Yardımınız için çok teşekkür ediyorum ayrıca. Multimedya güncellemesi için nasıl bir yol izleyebiliriz? Burada yardım bulabilmek gerçekten sevindirici. Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.
Numarasını verdiğim arkadaş belki kamera taktırmadan basit bir işlemle bunu çözebilir diye düşünüyorum. Çok bunalırsanız sorarsanız yardımcı olur diye düşünüyorum. Baya yardımsever biridir.
Yazılım güncelleme olarak media nav evo mu yoksa R-Link falan mı bilmiyorum. Media nav evo ise Renault Media Nav Toolbox gibi programlarla güncelleme yapabilirsiniz. Media nav evo'da son sürüm 9.1.3 tür. Aracın ayarlarından sürüm kontrolü yapabilirsin.
Onun dışında forumda araştırma yaparsan ücretsiz olarak;
Güncel haritalar,(TIKLA)
Multimedia dan video izleyebilme (TIKLA) gibi ekstra yazılımlar ve yükleme tarifleri de var. Ama aracınızdaki yazılıma ve sürümüne kesinlikle bakın. Bunlar gibi forumda daha çok şey var.
Son düzenleme: