Clio 4 Farlara Ve Sislere Beyaz Ampül Takma Ve 2 li Eğzos Ucu

Dediğim ürün buydu... 10 numara olmuş ellerinize sağlık...bende yaptırmayı düşünüyorum hatta bir arkadaşım daha var bizde aldıktan sonra vaktiniz olursa hem tanışmak için hemde yardımınız almak için sizi rahatsız ederiz.

Teşekkurler evet tam tonları birebir olmadı aynı marka olmadıkları için ama baya yakın tonları var ben memnunum çünkü arka sislere farklı bir bağlantı yaptım yakmam gerekiyor fakat ön sisler açık olmayınca yakamıyordum sarı yanmasından veya hiç yanmayacağına bu beyaz tonda yanmasını tercih ettim
Elimden Gelen Yardımı Gösteririm Tanışırız Elbette Memnun Olurum...

Daha önceki mesajımda xenon takıldı sanmıstım kusura bakmayın ayrıca ogrendigime göre miyop ve astigmat olan gozluk kullanan kişilerde problemi olmayan kişilere gore daha cok gozde parlama oluyormus yüksek gücte ampul takarken veya takanları gorurseniz uyarın.
Kuzunları yakmadıgınız halde karsınızdan gelene kaza yaptırma riskiniz var.

Uzunlar h1

Kısalar h7

Sis h11

Yanlışmı biliyoruz acaba

usta simdi sen ikisinede aynı ampulu takmıssın sıkıntı yok ama bu sis farındaki plastiği değiştinmi değişmedinmi bizim burada bi arkdas taktırmıstı erime yapmıstı ve tampon komple değişmişti bizi iyice aydınlatırsan cok iyi olur

Merhabalar Öncelikle Bayramınız Mübarek Olsun Aracımın Ön Farlarını Phılıps Ampül İle Değiştirdim Gayet Güzel Işık Verdi Mavide Yanmıyor Beyaz Yanıyor Xenona az birşey benzerliği var.Araçlarımıza Mercekli Far Olmadığı İçin Xenon Taktırmadım Ve Böyle Bir yola başvurdum Görüntü Olarakta Aydınlatma olarakta çok iyi Sarılar Nasıl aydınlatıyorsa Beyazlarda O Şekil Aydınlatıyor Diyebilirim Kısaca Memnunum .Saygılarımla iyi Forumlar
Akşam Görüntüsünüde En Kısa zamanda Çekip Atacağım .

Uploaded with ImageShack.us

Ve Aracıma 2 li Eğzos Ucu Taktırdım Onuda Burda Paylaşmak İstedim Ayrı Konu Açmaya Gerek Kalmasın diye :D

usta simdi sen ikisinede aynı ampulu takmıssın sıkıntı yok ama bu sis farındaki plastiği değiştinmi değişmedinmi bizim burada bi arkdas taktırmıstı erime yapmıstı ve tampon komple değişmişti bizi iyice aydınlatırsan cok iyi olur

Merhaba.Kısaca Şöyle Söyliyeyim Elektrikçiye Ben Söyledim Beyaz Ampül Takmak İstiyorum Oda Taktı Markası Ampül Modelini Zaten Belirtmişim.Aylar Geçti Ben Memnunum Allaha Şükürler Olsun Ne Patlama Oldu Nede Erime .İyi Forumlar

Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Dün bende gidip kısaları, park ve sisleri beyaz yapmak için sanayideki aksesuarcıma gittim. Orda kısaları H7 photon ile değiştiridk çok güzel oldu parklarıda philips led ile değiştirdik onlarda başarılı oldu.(led için tekrar dönücem). Yalnız sisleri söktüğümüzde H11 sanıdık içinde H16 19w çıktı. Usta ben takarım buna ama dedi düzgün iş olmaz benim takacağım yüksek wattlı farı eline alırsın dedi. bekle dedi biraz bana bu farlar yeni araçlar ile gelen farlar daha tam muadili olan beyazlar gelir yakında o zaman değiştiriz dedi.Takan arkadaşlardan rica taktıkları marka önemli değil o bulunuz kaç waatlık ve ne H11 mi yoksa H16 mı taktılar. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevirim. ben içinde h11 çıkıcak sandım rahat olucak ama H16 çıktı. birde led olayına dönersek usta dediki al bikere led tak çok uzun gider dedi banada mantıklı geldi. ama takarken hiç waatt ına falan bakmadım. büyük ihtimal 1w power led o led ve ordaki güç beslemesi daha fazla. ledler takıldı akşam arabayı çalıştıdım 10 dk içinde sağ led pırpır etti gitti 20 dk sonrada diğer led pırpır etti gitti :( bugun gidip w5w ampul ile değiştiricem.

Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Dün bende gidip kısaları, park ve sisleri beyaz yapmak için sanayideki aksesuarcıma gittim. Orda kısaları H7 photon ile değiştiridk çok güzel oldu parklarıda philips led ile değiştirdik onlarda başarılı oldu.(led için tekrar dönücem). Yalnız sisleri söktüğümüzde H11 sanıdık içinde H16 19w çıktı. Usta ben takarım buna ama dedi düzgün iş olmaz benim takacağım yüksek wattlı farı eline alırsın dedi. bekle dedi biraz bana bu farlar yeni araçlar ile gelen farlar daha tam muadili olan beyazlar gelir yakında o zaman değiştiriz dedi.Takan arkadaşlardan rica taktıkları marka önemli değil o bulunuz kaç waatlık ve ne H11 mi yoksa H16 mı taktılar. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevirim. ben içinde h11 çıkıcak sandım rahat olucak ama H16 çıktı. birde led olayına dönersek usta dediki al bikere led tak çok uzun gider dedi banada mantıklı geldi. ama takarken hiç waatt ına falan bakmadım. büyük ihtimal 1w power led o led ve ordaki güç beslemesi daha fazla. ledler takıldı akşam arabayı çalıştıdım 10 dk içinde sağ led pırpır etti gitti 20 dk sonrada diğer led pırpır etti gitti :( bugun gidip w5w ampul ile değiştiricem.

Geçmiş Olsun Neden Böyle Bir şey Oldu Anlam Veremedim Benim Taktıralı Aylar Oldu Herhangi Bir Sorunla Karşılaşmadım Sisleri Bende Tam Olarak Bilmiyorum Elektrikçi Taktı Yanma Patlamada olmadı Saygılarımla İyi Forumlar

Geçmiş Olsun Neden Böyle Bir şey Oldu Anlam Veremedim Benim Taktıralı Aylar Oldu Herhangi Bir Sorunla Karşılaşmadım Sisleri Bende Tam Olarak Bilmiyorum Elektrikçi Taktı Yanma Patlamada olmadı Saygılarımla İyi Forumlar

Parklarda ustada sasirdi simdi yine ayni markanin baska bir ledini taktik sorun yok gorunuyor. otekinlerde isinma oldugundan kendini kapatiyordu. simdi iyi gibi ama renk farki ve bu ledler daha az aydinlatiyor gibi bakalim belki normal mavi ampulle degistirim daha sonra. ama sislere cok uzuldum yoktu yurt disindan arastiricam artik. bulursam kendim alir takarim takmasi cok kompleks degil. simdide plaka ledi ve f1 stop lambasi icin arastirma yapiyorum. bakalim onlari bulabilecekmiyim.

Parklarda ustada sasirdi simdi yine ayni markanin baska bir ledini taktik sorun yok gorunuyor. otekinlerde isinma oldugundan kendini kapatiyordu. simdi iyi gibi ama renk farki ve bu ledler daha az aydinlatiyor gibi bakalim belki normal mavi ampulle degistirim daha sonra. ama sislere cok uzuldum yoktu yurt disindan arastiricam artik. bulursam kendim alir takarim takmasi cok kompleks degil. simdide plaka ledi ve f1 stop lambasi icin arastirma yapiyorum. bakalim onlari bulabilecekmiyim.
Bunlar size yardımcı olacaktır

http://www.renaultfanclub.com/clio-...ubu/65254-kedi-gozlerine-cakar-lamba-kit.html

Başka bir konu daha vardı gündüz çekimi ama mlsf onu bulamadım

Geri