- Konuyu Başlatan
H7 mi taktı sislere
Ya H16 Yada H11 Bilmiyorum Tam Olarak Bende Zaten Elektrikçi Biliyor Ne Tür Ampül Takılacağını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H7 mi taktı sislere
Ya H16 Yada H11 Bilmiyorum Tam Olarak Bende Zaten Elektrikçi Biliyor Ne Tür Ampül Takılacağını
abi bauhaus da var hem H7 hem de H11/H16 var. photon marka arkasında fiyat barkodunda powerd by philips yazıyor yanlış hatırlamıyosam 49 veya 39 tl idi... Ama taktıran arkadaşın paylaştığı gibi kutuda değil şeffaf kutuda.öğrenme şansınız var mı aydınlatıcı olacaksınız ilgilenen çok arkadaş olduğuna eminim ben Antalya yı altına ustune getirdim bulamadım philips photon dağıtıcısı firma ile görüştüm henüz böyle bir ampulün varlığından haberdar değil yardımcı olacağınızı duşunuyorum şimdiden teşekkurler
model yazmıyor o resimde bana model lazım yoksa belki 10 çeşit photon denedim birinin boynu tutmuyor birinin boyu birinin kulakları birinin soketiİlk Sayfalarda Ampülün Model Görüntüsü Mevcut Elektrikçilerde olması lazım veya büyük marketlerde
model yazmıyor o resimde bana model lazım yoksa belki 10 çeşit photon denedim birinin boynu tutmuyor birinin boyu birinin kulakları birinin soketi