- Konuyu Başlatan
Bugün baktırdım gergi rulmanından geliyormuş triger kayışı fazla sıkılmış. Cuma günü yapacaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün baktırdım gergi rulmanından geliyormuş triger kayışı fazla sıkılmış. Cuma günü yapacaklar.
anasını satim napıyorlar ya yuh, hepsi bir hava,polen filtresi, yağ,ve topu topu 250 kralı 300tl bir triger kayışı değilmi ne oluyoruzda 1600tl?
yan sanayi ne kadar 800tl flnmı dedi?
açıkcası ben olsam renault üzerine en uzman yan sanayilere bakar fiyat alırdım öyle değerlendirirdim sonuçta renault servislerindekilerde Mclaren teknisyenleri değil zaten
4 tane vida söküp takıyolar...eskiden adamlar.. triger değiştiriken sadece 2 bilya 1 kayış değiştiriyomuş...8 senede 1 su pompasını değiştiriyormuş...
arabayı 2012 de aldım...6 senede 6 kere triger değiştirdim...yazık günah arkadaş...