Arkadaşlar 2013 model clio icon aracım var. Geçenlerde birden sağ arka kapı hoparlöründen çok değişik ses gelmeye başladı. Ve hiç düzelmedi. En sonunda hoparlörün patladığına karar verdim. Artvinde yaşıyorum burda bir hoparlör işi yapan kişiye gösterdim kendisi de hoparlörün patlak olduğunu söyledi.
Şimdi asıl sormak istediğim ise ; bu konuda ne yapabilirim. Kapı içleri söküleceği için bunu işini iyi bilen birisinin yapmasını istiyorum ve araçtaki hoparlörlerde farklılık olsun istemiyorum. Acaba aracın içindeki hoparlörlerin aynısından temin etme şansımız olur mu ? Markasını bilen var mıdır ? Veya bunun için servise gitsem olur mu ? Tecrübeli arkadaşlardan bu konudaki fikirlerini bekliyorum.
Şimdiden fikir ve önerileriniz için teşekkürler.
Şimdi asıl sormak istediğim ise ; bu konuda ne yapabilirim. Kapı içleri söküleceği için bunu işini iyi bilen birisinin yapmasını istiyorum ve araçtaki hoparlörlerde farklılık olsun istemiyorum. Acaba aracın içindeki hoparlörlerin aynısından temin etme şansımız olur mu ? Markasını bilen var mıdır ? Veya bunun için servise gitsem olur mu ? Tecrübeli arkadaşlardan bu konudaki fikirlerini bekliyorum.
Şimdiden fikir ve önerileriniz için teşekkürler.