Clio 4 arka hoparlörler

benim m3 otantiktede aynen

Küçük bir aktif sub ile destekleyebilirim ilerleyen zamanda. Hoş arkaya oturan yok sadece ben oluyorum arabada ama yinede gönül istiyor.

arkadaşım ayarlarına baktınmı bir sistem çıkıyor kesişen çizgiler sesi öne arkaya sola sağa veriyor önü kapatıp arkaya vermeyi denedin mi ?

Küçük bir aktif sub ile destekleyebilirim ilerleyen zamanda. Hoş arkaya oturan yok sadece ben oluyorum arabada ama yinede gönül istiyor.

doğrudur gönül istiyor arkadasta oktavia var orjinal ekranlı müzik sistemi var basları felan cok tatlı kaliteli ama video falan oynatmadığını söylüyor

arkadaşım ayarlarına baktınmı bir sistem çıkıyor kesişen çizgiler sesi öne arkaya sola sağa veriyor önü kapatıp arkaya vermeyi denedin mi ?

arkaya oturup dinledim arkalar zayıf nedense, normalde 4* 20

her markanın kronik hataları olabiliyor elbette. vw grubunun cam mekanizması kilit bozulması gibi.
araç sıfırken düzeltilsinde garantisi varken sonradan bişey çıkmaz umarım. şimdilik bende bir sorun yok inşallahta olmaz

baktım herşeyine ama yok...bugün servise gittim arkaya hoparlör takmamış fabrika...modelde var ama benim aracımda yok...hoparlör getirttirip takacaklar

arkalarda yok diye biliyodum bende ama demekki varmış yalnız senin arabanda olmaması garip neyse iyiki farketmişsin :)

Geri