Bende daha önce aracıma tablet koymayı düşündün. Teybi kapatmak gibi saçma bir yöntemle değil tabi. Ama bahsi geçen tabletlerde min 3000 mah batarya bulunmakta. Bu batarya 2 ihtimalle patlayabilir. Ya aşırı ısınırsa yada yada aşırı şarj olursa.
Aşırı şarja karşı önlem alınmış tablet tarafında. Ama bu büyüklükte bir batarya 40-45 derece güneşin altında birde döşeme siyahsa(ki genelde siyah olur) patlaması olasıdır. Bir gün arabasının yerinde kül yığını bulmak isteyen bu yöntemi kullanabilir.
Hea bir de hırsızın camı patlatıp tableti çalma ihtimali var ki bu daha olası ve diğerine göre daha iyi bir durum. Bizzat gördüm sokakta arabaların içini kesiyorlardı. Çıkar tak bir sistemle uğraşabilecek olsam emin olun tableti tercih ederdim.
Diğer yandan bu cihaz 90-120 dolar civarında. Kargosu yok(freeshipping) ve gümrüğe de takılmıyor.
Arabanın teybinden gayet memnunum. Sesi burdan alıyorum zaten. Rnav ise yetersiz ve pahalı. Çünkü navigasyonu işe yaramıyor. Benim ihtiyacım ise gmaps i trafik verileri ile kullanabilmek. Geri kalan herşeyi teypte tuşları ve direksiyon kumandası ile hallediyorum.
İnşallah açıklamalarım sizin için yeterli olur. Ben kimseye dayatma yapmıyorum. Olmuş ve olası durumları yazdım.
inanın sizin kadar inat biri daha görmedim sitede
abicim istediğini yap ne diyeyim siz daha tecrübeli ve daha iyi biliyorsunuz belliki.
ama şunu kafanıza iyi sokun:
1) tabletler arabada patlamazlar, patlasalardı piyasada 100,000 tane arabasıyla gezen vede tablet kullanan satış temsilcilerin patlardı bizimkiler volvo iş makinası distribütörü şirketde 32 kişi aracında tablet kullanıyor artık pc dönemimi kaldı ? yolcu koltuğunda adana sıcağında 3 senedir toplam 32 kişi daha 1 tane duymadım böyle ütopik bir iddia kaldıki bu forumda bizzat herkes biliyor 3 senedir kullandığımı ve tekrar ediyorum adana!!!
2) tableti yok hırsız çalar yok şu yok bu hocam hangi dönemde yaşıyorsunuz sene 2017 1998 değil kim kimin arabasına teyb sökmek için giriyor kaldıki yine tekrar ediyorum sökülebiliyor gettodamı yaşıyorsun o halde sök torpiodya koy bunu 3üncü anlatışım!!
3) şirketimizde servis müdürlüğü yaptım şu andada 2 senedir ihracat/ithalat müdürüyüm sen o bahsettiğin cihazı 120usdye getir bende göreyim arkadaşım bu dalıda bana anlattın ya helal olsun, biraz daha iddiacı olmadan evvel istersen bir uzmana danış çünkü iddian sadece bu işi hiç bilmediğinizin göstergesi.
4) tableti teybin üstüne takmayacaksınız teybi söküp sıfır 1mm boşluk bırakmaksızın sabitleyeceksiniz.