Clio 4 anahtarsız çalışma yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zekiak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zekiak

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım.
Dün itibariyle Clio 4 joy paket aldım. 2016 model yeni makyajlı olan kasadan.

Bildiğim kadarıyla anahtarsiz çalıştırma özelliği var ama ben yapamadım. Ayrıca kendiliğinden kapı kilitleme de çalışmıyor . Bunun araba üstünden açılma kapanma özelliği var mı? Yoksa bu özellik arabada yokmu? Makyajlı kasa da var diye biliyorum. Yardım bekliyorum

Benim bildiğim icon lar haricinde yok. Ön kapılarda açma kollarında düğme yoksa yoktur.

Ön kapıda düğme yok. Anahtar deliği var. Nasıl bir düğme bu

Düğme yoksa keyless yok demektir.

joy modellerde anahtarsız çalıştırma yoktur dostum kartı takıp çalıştırabilirsin kelime yanılması var anahtarsız çalıştırma derler ama kartsız çalışmaz ikon paket haricinde yoktur o özellik . olması içinde hem kapı kolunda düğme hemde kapı kolunun iç kısmında siyah sensörler olmalıdır

Ön kapıda düğme yok. Anahtar deliği var. Nasıl bir düğme bu
anahtar deliğinin hemen arkaya doğru bitişiğinde siyak küçük bir düğme olsa farketmemek mimkün değil. açıp kapatma yok. anahtarsız çalıştırmayı kartlı çalıştırma ile karıştırıyorlar bazen.

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım.
Dün itibariyle Clio 4 joy paket aldım. 2016 model yeni makyajlı olan kasadan.

Bildiğim kadarıyla anahtarsiz çalıştırma özelliği var ama ben yapamadım. Ayrıca kendiliğinden kapı kilitleme de çalışmıyor . Bunun araba üstünden açılma kapanma özelliği var mı? Yoksa bu özellik arabada yokmu? Makyajlı kasa da var diye biliyorum. Yardım bekliyorum
joy paketlerin hiçbirinde anahtarsız çalıştırma ve otomatik kapı kilitleme özelliği yok.makyajlı kasa olup olmaması önemli değil.

Ah dostum duygulandım şimdi. Malasef dediğin sistem icon paketlerde var. Benim de joy 2014 yok olmasını isterdim :)

Geri