Clio 4 Alev Kırmızı Renk Sorunu

Arkadaşlar merhaba, 2014 1.5 joy alev kırmızı clio4 sahibiyim. Kapı içlerine defalarca kez baktım fakat boya kodunu bir türlü bulamadım. Etiketi sökmüşler sanırım Rötuş boya alacağım kodu nasıl öğrenebilirim bilen var mıdır?

Alacaginiz rotus boya kodunu ogrensenizde aracinizla tutmayacak muhtemelen cunku parlakligin verilmesi boya kaynakli degil bir kac kat ciladan kaynaklaniyor. Aracin asil rengi kaput icine bakarsaniz daha belirgin gorunur mat kormizidir. Eger rotus yaparsaniz bariz sekilde siritir rotuslenen alan.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bursa mais tek arka kapı için 800 TL istiyor. Tutturma garantisi vermiyor.
Özelde 2 kere boyattım. Hala bariz sırıtıyor.
Aracı 0 aldım. 500 az verip beyaz almadığıma pişmanım...

Son düzenleme:
Ben aracımın arka tamponunu boyatmak için Bursa Auto King'e götürdüm bayağı tereddüt etmiştim hatta oranın usta başı ile görüştüm boya kodunu baz almakla beraber onarılacak/boyanacak parçanın yanındaki parçalardan bilgisayarlı ölçüm yapıp ona göre ayarladıklarını söyledi. Sonuç olarak da rengi gayet güzel tutturdular kimse arka tamponun komple boyalı olduğunu farketmiyor.

Ben aracımın arka tamponunu boyatmak için Bursa Auto King'e götürdüm bayağı tereddüt etmiştim hatta oranın usta başı ile görüştüm boya kodunu baz almakla beraber onarılacak/boyanacak parçanın yanındaki parçalardan bilgisayarlı ölçüm yapıp ona göre ayarladıklarını söyledi. Sonuç olarak da rengi gayet güzel tutturdular kimse arka tamponun komple boyalı olduğunu farketmiyor.

Bende Bursada ilk orada boyattım ama kapıyı tutturamadılar malesef. Tampon plastik olduğu için tuttu herhalde..

Merhaba İbrahim Bey,

Benimde kırmızı regi tuutramadılar Sizin tanıdığınız boya ustası nererede? İstanbull'da ise teledfon numarasını iletebilir misiniz lütfen? Teşekkürler

QUOTE=ibrahim386;1033892]Aman diyeyim Hacım. Ben boyattım sen boyatma, Sol kapıyı 3 kere boyadılar. Tutmadı, bir de üstüne kavga ettim. Renodan emekli boyacı komşum var. Ona verdim birde bir tutturdu ve hiç sıkıntı yaşamadım.
Piyasada bu vernikli boyanın ustası az. Üstelik tekstilde de renk uzmanıyım yani normal gözle değerlendirmiyorum.[/QUOTE]

Geri