Clio 4 1.2 75BG Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bllbzk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
süspansiyon düzelmiş .arabanın kaportası birazdaha tok . benim dizel ikonda içeri ses almıyor.koltuklarda yarı deri,far yukseklik ayarı otomatik.Aracı alalı 4 ay oldu önceleri joy aracım için fan clupde sorunları yazarken , bu aracımda kayda değer sorun olmadığı için herhangi bir yazı yazmadım.bu araçta tek eksik 4 cam tek tuşla aynalar gibi kapanmaması.

Subap erimesi şekilleneceği için demişsiniz bu hangi koşullarda olur bende 2016 makyajlı kasa 1.2 75 bg Joy var bizdede o durum mevcut olurmu ?

Aracın size neler verebileceğini bilerek alıp almamaya karar vermek daha doğru olur bence...
yoksa beklentiler karşılanmıyor ve memnuniyetsizlik başlıyor...

bu yorum kişilerin kullanımına göre değişir çünkü çok arkadaşım var ankara Antalya arası clio 4 benzinli kullanıyor çok memnunlar 4.5 litre yakan bile var ekran görüntüsünü paylaştılar benimle

sabit 90 km hız ile çok yüklü olmamak şartı ile o değeri çok rahat yakalayabilirsin

Pozantı ve Bolu yokuşlarında sadece 5den 4e düştüm araçta. Şehir içi max 6 litre. Max hız 30-35 civarı. Sakin kullanıp trafik girmez isem 5.5-5.6 gördüğüm bile oluyor. Uzun yolda 4.8e kadar düşüyor ortalama. Araç 4500 kmde. Diğer yakıt konularında yol bilgisayarı görüntüsü paylaşmıştım. Profilimden bakabilirsiniz.
Bu güne kadar gördüğüm en yüksek değer 7 litre oda Aracı aldığım ilk 300 kmde idi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yazdıklarınıza önce inanmamıştım ama 2 ay sonra araca tam adapte olmaya başladıktan sonra dediklerinizi harfiyen uygulamaya çalışıyorum gerçekten yakıt dediğiniz değerlerde benim şansızlığım aracı test edip alma imkanım olmadı ondan dolayı bir bocalama yaşadım

Pozantı ve Bolu yokuşlarında sadece 5den 4e düştüm araçta. Şehir içi max 6 litre. Max hız 30-35 civarı. Sakin kullanıp trafik girmez isem 5.5-5.6 gördüğüm bile oluyor. Uzun yolda 4.8e kadar düşüyor ortalama. Araç 4500 kmde. Diğer yakıt konularında yol bilgisayarı görüntüsü paylaşmıştım. Profilimden bakabilirsiniz.
Bu güne kadar gördüğüm en yüksek değer 7 litre oda Aracı aldığım ilk 300 kmde idi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşla bende de 2014 1.2 clio 4 75 bg vardı. iyiki onu satıp dizel ikon clio almışım. bu hafta antalyaya gittim ve geri geldim. inanın arada çok fark var. rampalarda toplayışı.sürücü koltuğunda rahat oturuş,yakıt tasarrufu,hızlanması v.s inanın yeni cliomu kullanırken sanki abartmayayım amma bir c180 veya 320 d kullanır gibi his vermekte, kısa mesafede sollama tedirginliği tamamen kalktı.

Hayırlı olsun hocam. Aracı ne kadara sattiniz kaç model ve kaç km de idi? Kaza hasar vs var mıydı?

Sıfır almıştım .2014 model 20.000 de hasar ve boya yok orjinal beyaz bayiye 36.000 tl ye verdim. Sedef beyazı ikon yeni kasa dizel clio 4 ü 15 kasım da 65000 tl ye aldım. İnanırmısınız yeni clioda forumda bahsedilen bütün sorunlar(Süspansiyon,Tirim sesleri,Sessistemi,Katlnır aynalar v.s) halledilmiş.Sadece tek eksiği aynalar hariç karttan bütün camlar otomatik kapanmıyor.

Geri