Clio 4 1.2 75BG Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bllbzk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşla bende de 2014 1.2 clio 4 75 bg vardı. iyiki onu satıp dizel ikon clio almışım. bu hafta antalyaya gittim ve geri geldim. inanın arada çok fark var. rampalarda toplayışı.sürücü koltuğunda rahat oturuş,yakıt tasarrufu,hızlanması v.s inanın yeni cliomu kullanırken sanki abartmayayım amma bir c180 veya 320 d kullanır gibi his vermekte, kısa mesafede sollama tedirginliği tamamen kalktı.

Sürücü koltuğu iki araçta da aynı. Nasıl bi oturuş konforluğu sağladı anlamadım. Tek değişen motor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nasıl aynı yarı deri döşeme ve yükseklik ayarını unutmayın. Bunlar 1.2 75 bg joy da yok ki. Ayrıca joy da hızlanmak ve başka bir aracı sollamak için canın çıkıyordu.Ama bunda devir kazanmak için böyle bir problem yok ki.

Joy pakette koltuk yükseklik ayarı mevcut.

2015 model joy var bende. Koltuk yükseklik ayarı bulunmuyor

Şuan ailemiz de 2016 makyajlı joy ve 2014 joy mevcut. İkisinde de koltuk yükseklik ayarı var. Sizlerde nasıl Yok anlam veremedim.

reno mantığı bize yükseklik ayarı olmayan üretim denk gelmiş benim de 2015 joy bende de yok

Bende icon aldim sadece sofor kisminda yukseklik ayari var.. bir de tavsiyem 1.2 120 lik alacak arkadaslar otomatigini almasinlar. Cok gec gaz tepkisi aliyorsunuz aractan.. oyleki bir dortyol agzina geldiniz 2 arac ve durdunuz diyelim karsi tarafta durdu.. o an siz gecebilecek durumdasiniz ve gaza basiyorsunuz. Ancak sizin araciniz hareket edene kadar karsi taraf ta herhalde bana yol verdi diyerek gaza dokunuyor kafa kafaya geliyorsunuz... Cok sinir bozucu bir durum..

2016 Makyajlı kasa 28 kasımda aldım yukseklık ayarı var hatta alırken ekstra ozellıkse parasını odeyeyım dedım beyefendi yukseklık ayarı standart dedi

Geri