Clio 4 1.2 2000 devir ve 4000 devirde zırıltı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

marko

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar.aracım 2015 model 13000 kmde.aracım yolda giderken 2000 ve 4000 devirde zırıltı yapıyor ve 2 saniye sürüyor.başka devirlerde yapmıyor.sebebi ne olabilir.sizin araçlarınızdada bu durum mevcutmu?

benim araçtada vites değişimlerinde 4000 devire kadar basıp zorlarsam bir zırıltı oluyo sanki arka taraftan geliyor ses egzoz tan sizde de aynımı dır
2000 devir e dikkat etmedim ama o aralıklarda az bir zırıltı duyuluyor ara sıra genelde de motor soğukken oluyor

benim araçtada vites değişimlerinde 4000 devire kadar basıp zorlarsam bir zırıltı oluyo sanki arka taraftan geliyor ses egzoz tan sizde de aynımı dır
2000 devir e dikkat etmedim ama o aralıklarda az bir zırıltı duyuluyor ara sıra genelde de motor soğukken oluyor
evet aracı zorlayınca 4000 devirde baya var ses.arkadan geliyor.aynı şekilde 2000 devirdede yapıyor fakat 2000 devideki daha az ses yapıyor.aaraç sıcakta olsa soğukta olsa yapıyor.sesi tespit etmek için el frenin hemen altındaki göze anahtarlık koy ses daha belirgin çıkıyor

Geri