İstanbul anadolu yakası.Trt radyo 3 ü açıyorum, ekonomik sürüş kendiliğinden geliyorkardeşim 6.5 ugu nasıl yakaladın ya.. benimki 7.5dan aşağı inmiyor... hangi şehirdesin acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstanbul anadolu yakası.Trt radyo 3 ü açıyorum, ekonomik sürüş kendiliğinden geliyorkardeşim 6.5 ugu nasıl yakaladın ya.. benimki 7.5dan aşağı inmiyor... hangi şehirdesin acaba
İstanbul anadoludayım bende ama ben genelde number 1 fmle gidiyorum sabahları ondanmı oluyor kiİstanbul anadolu yakası.Trt radyo 3 ü açıyorum, ekonomik sürüş kendiliğinden geliyor
İstanbul anadoludayım bende ama ben genelde number 1 fmle gidiyorum sabahları ondanmı oluyor ki
kardeşim 6.5 ugu nasıl yakaladın ya.. benimki 7.5dan aşağı inmiyor... hangi şehirdesin acaba
seninde bana göre iyi 350 km araç şuan ve 8.9lt/100km yazıyor bu düşermi zamanla ? joy1,2 75 benzin.
yüksek devirde kullanılırsa 1.2 küçümsenmez ben yüksek devirlerde cekis problemi yasamadım su ana kadar. yüksek devir biraz yaksada atmosferik motorun sesi tatmin ediyor qw
1.2 lerde atmosferik yok turbo var sanırım. Ses çıkmıyor ince turbo sesi süper düşük devirde bile