1.2 kullanicisiyim. ve 1.2 alma gardas 0.9 da alma git 1.5 dci 90 bg al. Param yetismiyor dersen biriktir oyle al ama 1.5 den asagisini alma !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Yakit durumunuz nedir? Sehir icinde ve disinda kac yakiyor paylasirsaniz sevinirim.8 aydır 1.2 75 lik kullanıyorum. Oyaktan 35.000'e aldım şu an 11.000 km ye geldi. son iki günde 1300 km yol yaptım, çoğu zaman cc ile 98, 110 sabit ara ara da 170 yaptığım bile oldu. Max hızda sıkıntı yok ama ara hızlanmalar biraz nazlı. Yer yer rampalarda da 3. vitese kadar düştüğüm oldu. Ben son anda ikinci elde kazık yemek üzereyken vazgeçip yeni araca yönelmiştim. O yüzden imkanım dahilinde bunu aldım, fiyat/performans olarak çok memnunum. O yüzden yukarıda yazdığım olumsuzlukları umursamıyorum. 2015 kampanyasında 1.5 dci joy ve 0.9 icon 42.000 TL civarı idi. İmkan olsa 1.5 dci 75 hp alır, siyah duman attırmayan optimize 100 hp civarı bir chip yazdırır öyle binerdim. Siz yinede düşündüğünüz modelleri kapsamlı bir test sürüşü yapmadan karar vermeyin.
Şehir dışı 20 krş 4.2 lt/100km gibi rakamlarla seyahat ettiğim oldu. Şehir içi ise 6.5 lt/100 km yi gecmiyor tabi bu sakin sürüş