Clio 4 0.9 mu 1.2 mi

corleone132

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Evet abilerim forumda yeniyim, ogrenciyim ve 2 hafta icerisinde ikinci el 2014 model bir Clio 4 icon alacagim. Ancak benzinli olacagi icin buyuk ihtimal ilerleyen zamanlarda tup taktiracagim. 1.2 de sikintisiz tup takimi oldugunu duydum ancak bircok kisi ve arkadasim 1.2 nin cekmedigini, gercekten performansinin cok dusuk oldugundan bahsetti. Bunun icin 0.9 a yoneldim. Genel olarak iki aracin da ayni yaktigindan bahsedilmis. 0.9 a tup takilabiliyor mu, takilirsa ilerde sorun cikartir mi? Gercekten 1.2 ye gore 0.9 un performansi cok mu iyi? Oyle asiri hizlanayim, sollayayim vb gibi huylarim yok ancak 1.2 alinca arabadan sogursun dediler. Arabayi keyifle kullanmak istiyorum. Gunde 100km yol yapacagim.Tecrubeli abilerimden tavsiye ve tecrubelerini aktarmalarini istiyorum.
Kazasiz,belasiz surusler. Tesekkur ederim.

0.9 daha seridir ve ataklığı seni memnun eder...

Cevabin icin tesekkur ederim. Ancak ben daha cok tup konusunu merak etmistim. 0.9 a oluyor mu diye.

Evet takılabiliyor forumda konusu vardı diye hatırlıyorum...

Şehiriçinde kullanacaksan 2 motorda işini görür. 1.2 motora tüp taktırırsan yakıt tüketimi seni memnun edecektir.

Hocam 1.2 motor al lpgyi taktır keyfine bak.bayramda 124.5 liralık lpg ile 300 km şehiriçi,704 km şehirdışı,toplam olarak 1004 km yol yaptım.lpgyi bp den 2.12 den aldım.

3-) 1.2 edc.

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Ancak 1.2 cekmez diyen arkadaslarima cevap olarak 1.2 si olan abilerim yazarsa sevinirim. 1.2 cok temiz bir arac buldum 2014 5000km de en mantiklisi o gorunuyor, ancak hiz yapmadigim halde eger arac yine de gitmiyor ise zevk alamamaktan korkuyorum. Su an babamin 2011 1.6 passat ina biniyorum ve benzinli. Inanin benzin yetismiyor. Bazi arkadaslar attan inip esege binmis gibi olursun dediler. Yine de bircok fikir almak isterim. Tesekkurler.

Bence en yakın bir bayiye gidip test sürüşü yapın.Bu şekilde kendi kullanımınız sizi daha iyi fikir sahibi yapacaktır.

Herkesin araç kullanışı ve yorumu kendine göre olacaktır :)

0.9 al lpg ye bile gerek kalmaz. 1.6 dan inip bunlara bineceksen zaten memnunolmayacaksın bu %100

Geri