Enes moralin düzelsin biraz dün aldım yakıtı göstergeleri sıfırladım ara sokaklarda gezdim dün bugün şuan 10.5 ortalamam...
Abi 5 tlm var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enes moralin düzelsin biraz dün aldım yakıtı göstergeleri sıfırladım ara sokaklarda gezdim dün bugün şuan 10.5 ortalamam...
valla hava filtremi daha yeni değiştim sayılır ama yarın bi bakıcam . 2000 2500 arası değişiyorum vitesi genelde ama km nin yarısından fazlası kısa mesafe sayılır 6.9 dan aşağıda düşmüyor artıkHava filtresini değiştir. 2.500de vites değiştir mümkünsede çok kısa mesafe kullanma. Eğer ki kısa mesafe çok kullanıyorsan onunda etkisi var. Mesela ben evden çıkıyorum Bakırköye gidiyorum E5ten yol açık 80a bağlıyorum 2.000 devir öyle tın tın gidiyorum geliyorum 40 km falan.
abi seninki yarın öbürgün 5 e düşer biz 6.9 dan devam ederiz yineEnes moralin düzelsin biraz dün aldım yakıtı göstergeleri sıfırladım ara sokaklarda gezdim dün bugün şuan 10.5 ortalamam...
valla hava filtremi daha yeni değiştim sayılır ama yarın bi bakıcam . 2000 2500 arası değişiyorum vitesi genelde ama km nin yarısından fazlası kısa mesafe sayılır 6.9 dan aşağıda düşmüyor artık
17 jant 215 lastik varken 6.3 tü
ben benzinli kullanıyor sayıyorum kendimiBenim jantları 15den 16ya çıkardım pek farketmedi. 5.4 ortalamamda 85 litre mazot almışım Bu 85 litrede İzmitede gidip geldim tabi ama genelde şehiriçi kullanıyorum trafiğe girdiğim çok oluyor. Anlamadım birşey
Abi 5 tlm var
Ne olacak 5tl....)