Ne sıkıntısı varmış 1.2 motorun??? Bu usta dediğiniz kasapların çoğu, bir halt bilmeden, kulak dan dolma bilgilerle araçlara çamur atıyor. Benim bildiğim 1,2 motorun hiç bir kronik sorunu yoktur gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Muhtemelen şunun için söylüyordur, 1.2 motor çeker mi??? Size başımdan geçen bir olayı anlatayım, bundan önceki aracım 2006 Model Hyundai Accend ADMİRE dı 1,3 motor aldığımda henüz 28.000 km deydi. Bir gün memlekete gittiğimde sanayiye yolum düştü, eski tanıdık bir tamirci benim arabaya baktı "1,3 motor alınır mı hiç, bu araçla yol mu biter?" dedi, ben de "senin aracın ne marka dedim" cevap Doğan SLX miş. "Gel arabaları yarıştıralım, senin aracın 1.6, benim ki 1.3 motor, benim aracımın fiyatı seninkinin 2 katı, eğer geçebilirsen ben sana aracımı bağışlıyacağım, yok ben geçersem sen bağışlayacak mısın??? diye sordum, bir süre düşündü ve yemedi. Bilmiyor k, o 1.3 araç hem beygir gücü olarak hem de tork olarak onun 1.6 araç dan daha güçlü, sadece ninem zamanından kalan 1300 motorlu 131 ler yokuşu zor tırmanır, ama 1.6 motorlu Doğan Şahinler daha iyi tırmanır muhabbetleri yapıyorlar.