- Konuyu Başlatan
sabah işe gelirken aracın sürücü tarafından biryerden çıt çıt çıt diye ses geliyordu neresinden geliyor çözemedim neden kaynaklı olabilir acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi ses sigorta kutusundan devreye girip çıkan röle lerden geliyor büyük ihtimalle . Normal durumsabah işe gelirken aracın sürücü tarafından biryerden çıt çıt çıt diye ses geliyordu neresinden geliyor çözemedim neden kaynaklı olabilir acaba
Geçmiş olsun abi Allah beterinden korusun .nazar değdi araca arkadan bagaj kapağına hafif vurdular bişey yok diye saldım adamı hafif eğilmiş üründe birisi çizmiş galiba kalın bi çizik var canım sıkıldı
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı bendede durum öyleydi devamlı arıza ışığı yakıyordu ayarsızlıktan oluyor dediler yetkili servise baktırdım önce sensör sağlam dedi hava karışımınılpg ayarı yaptır dedi lpg ayarı yaptık ukarda dediğim gibi iki gündür test ediyorum pendik üsküdar yaptım bugün trafikte aynı gittiğim yollarda ayrıca test ettim eziyet çekiyormuşum çekiş arttı düzeldi silkeleme gitti yakıtın resmini atayım bugünki ne kadar değişmiş siz karar verin öncesinde 11.5 lt yada trafikte kalınca 12.5 lt yapıyordu bugün trafikte kalmama rağmen maşallah 9.9 yaptım hemde yol açılınca 130 bastım araç bağırıyordu gitmek için foto çektim yükleyim iyi bir lpg ayarı yaptır bakımları iyiyse aracınızınBenim de gaz emisyonu kontrol et uyarısı sık sık veriyor. Ben de obd 2 cihazı ile kapatıp devam ediyorum. Ama aracın sesi sanki artmış gibi..