Son olarak araca yapacağım bakım ve modifikasyonları burdan paylaşacağım bende sizlerle ağır bakıma gircek aracım 2-3 sene daha kullanmaya karar verdik bir sene sonra satarım diye almıştım ama keyif vermeye başladı bana kullanım. Ağır bakımda yağ yağ filtresi hava filtresi polen filtresi bujiler buji kablosu triger devridaim seti baskı balata debriyaj seti antifriz şanzıman yağı enjektörler benzin filtresi motor içi temizliği egzoz temizliği ön fren diskleri ve balatasi arka fren kampanalar alt takımda sorun varsa oralar değişecek. Ayrıca far parlatma, kolçak değişimi, koltuk kılıfı, ön konsol kaplaması piano black kaplama yapacağım, üst tutamaklar ,kapı eşiği, Clio yazısı ,kapı altı projeksiyon Renault amblemi , torpido gözü aydınlatması (lamba yeri ve soketi orijinalde var sadece takcam), direksiyon kaplaması, arka ve ön hoparlör değişimi , pasta cila ufak ciziklere rutus sol çamurluga bir kaplama düşünüyorum orjinali bozmadan serserice durmayacak,arka cama Göktürkçe türk yazısı, jant kapağı değişimi, park sensörü ve son olarak da multimedya olarak tablet takcam 7 inç bir tablet kullancam obd2 Bluetooth ile tablete bağlanıp torque programı ile Arac verilerini anlık verileri tüketimi izleyebiliyorsunuz değişik hız göstergeleri falan var onu kullanmak için tablet montajı yapacağım.