Clio-3 Faz-2 Executive Cam Açma Butonlarında Led Yanmaması.

Tamam sevgili Apsuvai ben nazikçe bir çalışma yapıp gene paylaşımlarımı siz değerli arkadaşlarıma burdan yapacağım. Sizlerinde bu konu ile ilgili değerli bilgileriniz olursa burdan paylaşalım. Sonuçta sıfır otomobil alan bir kaç arkadaşımız daha var.

speedmann-Halil'in aracında canlı olarak gördüm yanmadığını,gece karanlığında düğmeleri bulmak alışkanlık istiyor...

Bu olayı çözeceğim. Eğer durum beyinlik bir hadise ise zaten yapılabilecek hiçbir şey yok. Ama uçlar ara bağlantı kutusu tarafında boşta ise sigorta panelinden hat çekebilme imkanım var.

speedmann-Halil'in aracında canlı olarak gördüm yanmadığını,gece karanlığında düğmeleri bulmak alışkanlık istiyor...

bir rivayete göre bu düğmeleri arayan bir söfer anca safak söktükten sonra bulabilmişhehe

bir rivayete göre bu düğmeleri arayan bir söfer anca safak söktükten sonra bulabilmişhehe
Kimmiş o merak ettim...:D
Aslında biraz dikkatle alışılmayacak bişey değil ama böyle küçük ayrıntıları atlamaları çok ayıp...

Usta bu arada senin sistem off olmuş çif taraflı bantların dandikmiş düşmüş iki tarafta...:D

Sevgili arkadaşlarım. Otomobilimin sol kapı kartonunu nazikçe çıkartıp tüm hattı ölçeceğim. Sanırım bu işi çözebileceğimi umuyorum.

K

Usta bu arada senin sistem off olmuş çif taraflı bantların dandikmiş düşmüş iki tarafta...:D

30 kere yerini değiştirdik kardeşim,düşmesi normaldir...:D

Çözeriz bir ara geldiğinde...:eyv

Halil abi geceleri parlayan fosforlu boyalardan sürsün biraz oralara hehe

Geri