Clio 3 cam açma düğmesi led aydinlatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nedim83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Clio 3 aracımın eksiklerini görünce tamamlamak istiyorum.
Bu konuyu araştırdım ve clio 3 lerde cam açma düğmesinde
aydınlatma olmadığını fark ettim ve ilk yapacağım iş bunu halletmek.

Kapıdaki düğme hattında park lambasına ait herhangi bir bağlantı yok
onu tespit ettik ve en kısa nereden alırız diye düşünüyorsanız
far ayarındaki aydınlatma bölümünden alabilirsiniz.

ben bu çalışmayı bizzat kendim yapıp ve sizinle paylaşmak isterim
kısa sürede çalışmalarımı paylaşırım...

kWnA5r.webp
aG2jkO.webp

selamlar, formdaki bu konudan gaza gelerek dün akşam bir çalışma yaptım ve devreyi çözdüm size şu kadarını söyleyeyim kesinlikle oto elektrikçilik bir konu yok konu tamamen elektronik işi yardım isteyenler bana ulaşabilir.

bunu yapmak çok kolay. İsteyene Bakırköy'de yardımcı olurum.döşeme bile sökmeden işlem tamamlanıyor.

bunu yapmak çok kolay. İsteyene Bakırköy'de yardımcı olurum.döşeme bile sökmeden işlem tamamlanıyor.

merhaba Hocam bende de clio 3 var 2011 model nerde yaptırabilirim istanbul Beylikdüzünde oturuyorum

OoQpPA.webp
Aykut bey sayesinde aracımın cam düğmeleri ışıklandı.Biraz geç oldu ancak kendilerine birde burdan teşekkür etmek istedim.

Bende de 2010 clio 3 var. Bende kendim yaptim. Normalde kumanda da ledler var ama kablosu çekilmemiş. Toplamda 10 15 cm bi kablo kullanarak sadece cam kumandasini cikartip boş olan pine kontaktan tesisata gelen kablodan kablocekip boş pine girdim. Bu arada aracim dinamik paket

Merhabalar. Bu uygulama için kapı kumanda panelini söktüm resimlerde paylaşılan uçlar dediğiniz gibi boşta. Çocuk kilit butonundan besleme aldım artı ve eksi olarak boşta kalan uçlara bağlantı yaptım ancak sonuç alamadım.

Geri