Bende bu parcadan var arkadaşlar Megane Rs e takmak için almıştım hattaki Megane Rs için hazırladımda fakat takmadım isteyen olursa 100 tl den verebilirm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 adet alım yapılırsa adet fıyatı 90 tl ye geliyor bilginiz olucak alıcak arkadaşlar benimle irtibata geçebilir.
Ben almak istiyorum 1 adet fakat araçim megane 2 sedan uyum sorunu yaşarmiyim ? yardimci olursan sevinirim.. Teşekkürler..
uyum sorunu olmaz ama ust mesajlarda mustafa abınınde dedıgı gıbı parcanın ıc kısmında (yanı dısardan gorsellıgı etkıleyemecek) olan bırlesım tırnaklarını kırıp daha sonra kucuk kucuk 4-5 yerınde japonlamak yeterlıdır dısardan hıcbırsey bellı olmayacaktırBen almak istiyorum 1 adet fakat araçim megane 2 sedan uyum sorunu yaşarmiyim ? yardimci olursan sevinirim.. Teşekkürler..
Bendeki megane için hazırlanmış ÅŸekilde hattaki içerden direksiyona temas yüzeylerini kapladım al tak ÅŸekilde ÅŸu an.
EÄŸer vakit bulup takarsam satmam ama ben takana kadar alan olursa da sorun deÄŸil gönderirim.
Sıfır ürün bendeki ürün. Fiyat son evet.
fiyat sonmudur bir ikram olurmu ? Cünkü 90 tl ye sıfır ürün gelicek seninki kullanmasanda 2.ele giriyor biraz ikram yaparsan beklemeden senin ürününü alabilirim.???
Sıfır ürün bendeki ürün. Fiyat son evet.