Eyvallah Selim, bu olabilir işte kapı eşiğindeki 20TH yazısı ile de uyumlu olur başlıyorum araştırmalara...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elifin ucuz bişey sattığı nerde görülmüş...
Birde böyle bişey var,bu bayağı bir uygunmuş
DREAMCAR F1 SOL AYAK DAYAMA/SPORT GAZ PEDALI ALUMINYUM SİYAH 4502002 - Oto Aksesuar
Eyvallah Selim, bu olabilir işte kapı eşiğindeki 20TH yazısı ile de uyumlu olur başlıyorum araştırmalara...
Son olarak bunlarıda düşünebilirsin
Renault Megane 1-2-3 Ayak dayama - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 76017005
Sizde yazısız olanından yokmuydu Fatih?
Halil abi benim arabaya bulamazmıyız böyle bir eşik. Şu piyasadaki klasik tiplerden değil ama. Aynı buna benzer bir şey üzerinde clio yazan veya varsa night day yazabilir
S.A kardeş sahibinden com sitesinde izmirde bu işi yapan arkadaşlar var.Arattır karşına çıkar ben ayak dayamayıda eşiği de onlara yaptırdım orjınalden güzel oldu üzerinde clıo extreme yazdırdım.Krom üzerine kopya freze tezgahında işliyorlar ......
Halil abi benim arabaya bulamazmıyız böyle bir eşik. Şu piyasadaki klasik tiplerden değil ama. Aynı buna benzer bir şey üzerinde clio yazan veya varsa night day yazabilir
Kardeş bak şimdi herşeyi bende kendim yapıyorum.Mesela benim clıomun ornijal paspaslarıda seninkinden ama bayağı titiz bi adam olduğumdan bunları atıp gazete kağıdıyla çıkardığım kalıba göre koçtaştan uzun adam gibi paspas aldım 30 tl felandı.Şimdi gelelim senin risk dediğin olaya uzun olan paspasın en uç kısmına tuhafiyeden aldığım en geniş cırtı boydan boya yapıştırdım.Tam istediğim gibi zamkladı.şimdi gönül rahatlığıyla risksiz rahat rahat biniyor clıomuda temiz tutuyorum......
Halil abi bak bu eşik ve ayak dayamayı sahibinden com da arattır izmirli arkadaşlar var kopya frezede krom nikelaj üzerine istediğini işliyorlar ben yaptırdım fotoğraflarını paylaşamadım kusura bakmayın.Clıo extreme yazdırmıdım ben 4 kapı +ayak dayama eşantiyon qw eee pazarlığa göre tabiki de....Eyvallah Selim, bu olabilir işte kapı eşiğindeki 20TH yazısı ile de uyumlu olur başlıyorum araştırmalara...