clıo 3 ayak dayama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan garip80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
img3395o.jpg
img3394a.jpg
Ben aracı ilk aldığımda yaptırmıştım. Paspas gelmediğ
kardeş güzel olmuş ama paspaslarını değiştirip pedalların altına kadar uzununu alsan pedallardan dökülen pisliğide önlemiş olursun değil mi...

ben baktım hepsi burada com ve daha biçok tunıng çide var çeşitlileri....

Evet döşeme orası, alemsin Çiğdem çamur oluyor diye ayak dayama mı bırakılır:D bişey olmaz beni gariban Ordu'da ne çamurlar gördü temizlenince çıkar...:eyv
ne yapayım ayda 1 yıkatıyorum ya, yani yıkatacağım ya, yağmurlar sağ olsun 2. bıcı bıcı temmuz'a sarkar belkihehe

dışı pasaklı problem değil de, içi çamurlu olunca huzursuz ediyor, içi temiz, dışı pis benim pasaklının :D

ama sol bileğim acayip güçlendi oraya dayamadığım için havada hazırda bekliyor sık sık çünkü :D

Ben aracı ilk aldığımda yaptırmıştım. Paspas gelmediğ
kardeş güzel olmuş ama paspaslarını değiştirip pedalların altına kadar uzununu alsan pedallardan dökülen pisliğide önlemiş olursun değil mi...

Paspas pedalın altına uzandığı zaman gazın falan takılma riski oluyor. Zaten burada aracın dışı falanda baya mındardır kış olduğu için yatıyordu evin önünde :)
@Halil abi siyah olarak bu tip metal yok sanırım ama plastik çeşitleri vardı abi bunların ama onlarda tam anlamıyla kapatmıyorlar orayı.

Siyah olanlarıda var

Böyle bişey var benim arşivde.Fena görünmüyor.

sıyah olsa ıyı olur, debrıyaja basıyok dıye oraya basmayak, sakata gelmeyek...cenker

Geri