Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu video nun olduğu yerde senin araç 14 ten aşağı yapamaz her zaman aynı yerde çekiyorum videoyu ben ama deneriz.. yukarısı değil aşağıdaki düzlük videonun çekildiği yer.. orjinali nasıl 15 saniye oluyor bu arada rampa yukarı mı denedin
2.videonun olduğu yerde daha geçen hafta 12.5 bastım hatta biraz yukarda 11.5 bastım bura çok eğimli dedm aşağda denedm tabi aynı yeri tutturmş olamayız ama ordada tatlı bi eğim var bnce.fabrika verisi zaten 15.2 arabanın ki ben zatn 97 kiloyum arkada bass falanda var ki 17 jantla denedm tabi yanımda kronometre tutan arkadaşta vardı en iyi sonuç için sahil yolunu öneriyorum orda daha sağlıklı olur
sahildeki denemelerde var bizim siteye girip bakarsan.. clio symbol ile.. 0.5 saniye fark olmuyor bile arada Tarafımdan Çok kez denendi.. yine deneyebiliriz beraber özledim zaten denemeleri