Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam Ortalama %25-30 artış diyebilirsiniz.ç
170 bg lik aracınız 210 bg civarına çıkacaktır. Ancak o kadar beygiri idare etmek için iyi bir kovboy olmanız gerekmektedir.
Hocam Ortalama %25-30 artış diyebilirsiniz.ç
170 bg lik aracınız 210 bg civarına çıkacaktır. Ancak o kadar beygiri idare etmek için iyi bir kovboy olmanız gerekmektedir.
Ben can`ın abisiyim.şu anda asker olduğu için ,idareten yerıne ben bakıyorum.chıp tunıng işi yaptırmak isteyen arkadaşlar benımle irtıbat kurabılır.05459283393
Ok
Hocam ben senin aracı benzinli diye hatırlıyom.
Senin adına üzülüyordum açıkcası benzini gargara yapar diye içer o araba diye
Durum anlaşıldı.
Tahmininiz doğru
İşin Uzmanları daha iyi bilir
Ben can`ın abisiyim.şu anda asker olduğu için ,idareten yerıne ben bakıyorum.chıp tunıng işi yaptırmak isteyen arkadaşlar benımle irtıbat kurabılır.05459283393
Ok
Hocam ben senin aracı benzinli diye hatırlıyom.
Senin adına üzülüyordum açıkcası benzini gargara yapar diye içer o araba diye
Durum anlaşıldı.
Tahmininiz doğru
İşin Uzmanları daha iyi bilir
Yok abi bu donemde benzinli alınırmı ) 2000 cc 180 Hp lik dizel versiyonlarıda var Laguna coupe nin yazılım farkımı yoksa motorda da değişiklik varmı bilmiyorum ama. Murat'la yaptığımız planlara göre 230 250 Hp arasında olucak araç bitince
Mart bitmiş Laguna chiplenmiş mi ? Mayısta bende geliyorum Laguna ya yakışır 2.0dci 150ps motor aynı 4 kapı olanlarda ki motor ile.. daha öncede uygulama yaıpldı
Mart bitmiş Laguna chiplenmiş mi ? Mayısta bende geliyorum Laguna ya yakışır 2.0dci 150ps motor aynı 4 kapı olanlarda ki motor ile.. daha öncede uygulama yaıpldı