uy coupe nin sahibi eren abi 350 liraya coil satıyor onu da düşündüm ama ne yapmalıyım bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cliolarda sıkıntı olmaz bizim arabalar biraz cins takınca konforu beğenmedim dersen namda yumuşak amortisör yaptırırsın tısır tısır binersin sıkntı yok yaniben şirket adresimi verdim..
şirkette gün içinde teslim alacak adam var...
bu arada ayberk birde namstaina da mı gitmek gerekiyor....
gerçi ben lastik ölçülerim 175 65 14
İmkanın varsa coil al istediğin zaman yükselt istediğin zaman indir.Gerçii coiller muayeneden geçmiyomuş galiba hakan muayeneye sokarken stock amortisör fln takmıştı.Hepsi parasal durum varsa imkanın al coilleri istediğin gibi oynarsın her seferinde orj yay taktır spor geri taktır olmaz indirip kaldırrsınuy coupe nin sahibi eren abi 350 liraya coil satıyor onu da düşündüm ama ne yapmalıyım bilmiyorum.
Namda 120-130 tlye fln yapıyolar yumuşak amortisör birde 5-6 metre bahçe hortumu alıyosun yaylara sardırıyosun o esnadanamlar ne kadar peki onuda öğrenelimde ayağımızı denk alalım
Yapcak bişey yok diye kendini kandırma 4 kişi aldı 4 üde bu yumuşak amortisör olayını yaptıysa 4 kişiden 4 üde katlanamadıysa sende katlanamazsın.Hem basık olsun hem ucuz olsun hemde konfor olsun diye bi dünya yokbam coupede görmüştüm yapacak birşey yok katlanacaz ozaman çok teşekkür ettim yarın sakin kafa ile siparişi veriyorum inş
O zaman sıkıntısız kullanırsın şiimdden hayırlı olsun.Bide arka torsiyonlarının paslı çıkma ihtimali var şimdiden bilgin olsun eğer paslıysa 70-80 tamirci alır 70-80de tornacıkatlanacaz demek istediğim verecez parayı alacaz namı demek istedim kardeşim