kardeşim bunlar türkiyeye bedavamı geliyor. coupe içindemi bedava kargo eminmisiniz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ankara ekibinde 4 kişide var 6cm lik FK hepsinde'de yumuşak amortisör var Kimse konforuna dayanamadı gidip nam'da yumuşak amortisör yaptırdıkardeşim bunlar türkiyeye bedavamı geliyor. coupe içindemi bedava kargo eminmisiniz ?
Araç sahibi olarak ben cevaplıyımBYE 180 tl ye satıyor şuan yaylarını onu almayı falan düşünüyordum ben peki o neden pahali bir bilgin warmı ?
Karar senin imkanın varsa eibach marka al hayırlısı olsunayberk kardeşim ben çok baktım o siteye ama kargo bedellerinde dolarlar yazıyor çokda dil yok anlamamışım demekki yani direk siiperiş versek 126 liraya geliyor demmekki
ayberk beni yanlış anlama sakın sadece sebebini sordum tmm. biliyorum eibach leri düşündüm almayı 3.5 olması biraz düşündürdü. bana biraz bilgi versen alayım fk ları direk evmizin adresini veriyoruz dimi.Araç sahibi olarak ben cevaplıyım
bendeki spor helezon EİBACH marka sıfırının fiyatını araştır o zaman fiyatın neden 150 olduğunu anlarsın.Ayrıca yayları bursadan bi arkadaş iştedi sıkıntı çıkmazsa o aldı gibi düşün
Yanlış anlaşılcak bi durum yok biri FK biri eibach birinin sıfırı 130tl diğeri 260-270tl ikinci ellerininde fiyatları farklı olur doğal olarakayberk beni yanlış anlama sakın sadece sebebini sordum tmm. biliyorum eibach leri düşündüm almayı 3.5 olması biraz düşündürdü. bana biraz bilgi versen alayım fk ları direk evmizin adresini veriyoruz dimi.