Arıza tespit cihazına ne kadar ücret alıyor servisler ?
bilgim yok hic kadir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arıza tespit cihazına ne kadar ücret alıyor servisler ?
Üstadım elektronik arıza lambası bende de sorun yarattı. Onur'a da gittim. Bende gaz potansiyometre ve kelebekte arıza veriyordu. Kelebek değişecek dediler ve 800 tl istendi ama ben sorunu çok uğraşarak çözdüm. 3-4 aydır bir sorun yok. Sakın hemen kelebek değişimine falan gitme olay soketlerle ilgili yine..
hadi gecmis olsun gecenin bu saatinde bizzat aynisi basima geldi. finduk yolda birakmadi ama kafa bi dunya bastim eve geldim yarin ilgilenicem.
once kizdirma bujisi ariza isigi yandi. tekrar mars bastim bu lamba sondu, 3-5 km sonra motor ariza lambasi yandi, surekli yaniyor ve hala yaniyor ayrica arac zaman zaman 3000 devirden sonra gaz yemiyor, belki egzoz sesi de degismistir ama muzik sesinden onu duyamadim
bu arada arac 44000 km ye daha bugun girdi, bu km deki bir aracin boyle bi sorun cikarmasi beni uzdu acikcasi.
gerci km az da olsa arac 7 yasinda, hos gormek gerek galiba.
Yapabilirseniz gaz pedalına giren soketi söküp WD40 sprey ile temizleyin. Birde debriyajın yanındaki soket iptal edilmemiş ise onu iptal ettirip güzelce LEHİMLETİN bence sorun kalmayacaktır. Bu şekilde arıza ne zaman oluşacak diye beklemek zorunda kalırsınız. Ayrıca güvenliği tehlikeye atacak durumlarda da oluştursa riske girmeye gerek yok.dun gittim baglattik bilgisayara, potansiyometre gaz pedalindan gecici ariza kaydi gozukuyordu, arizayi sildi umarim bir daha ayni sorunu yasamayiz