Clio 2 Gaz Kesme Sorunu

yok hocam motora hiç dokunulmadı, bobin ve ateşlemeler 5 ay önce değiştirdim aslında ama hiç güvenemedim o ustaya yan sanayi mi taktı çıkma mı taktı bilmiyorum tekrar orada sorun çıkmış olabilir.

abi aynı sorun bende de oldu halende devam ediyor aracın rölantidede sıkıntı vardı oyüzden rölanti valfi oksijen sensörü gaz kelebeği temizliği gaz teli enjektör kafaları falan değişti hala aynı sıkıntı devam ediyor 5 gündür serviste araç yarın alacam aracı bakalım ne yapıldı onuda görücaz 5 gündür serviste atıyor çünkü

Aracınızla kazasız belasız güzel günler dilerim.

murat abininde dediği gibi buji ve bobinlerde sıkıntı olabilir kardeşim.

Abim araci aldim bilgisayar ve elektrik tesisatinda bir sikinti olmadigi problemin olmadgini solendi teslim ciyle yola ciktik yapti soguk motor yapar dedi ordabi agiz dalasina girdik ama benim sorun hala ayni abim

İyi bir kontrol şart hangi ilde yaşıyorsun İstanbul mu ?

Ben istanbul abim

abi aynı sorun bende de oldu halende devam ediyor aracın rölantidede sıkıntı vardı oyüzden rölanti valfi oksijen sensörü gaz kelebeği temizliği gaz teli enjektör kafaları falan değişti hala aynı sıkıntı devam ediyor 5 gündür serviste araç yarın alacam aracı bakalım ne yapıldı onuda görücaz 5 gündür serviste atıyor çünkü

bu sorunu yapmayı bıraktı benimki birden, yalnız şu an çekiş düşük ve hararet 5 dakikada yükseliyor 4 çubuk kadar. motorun sıcak olmasıyla da pek alakalı değil benimki çünkü arabayı 15 dk kullanıp yokuş yukarı 80le giderken de yaptı gaz kesme olayını.
bakalım servis ne cevap vericek sana. bende götürücem tekrar salı günü çünkü epey can sıkıcı olmaya başladı

bu sorunu yapmayı bıraktı benimki birden, yalnız şu an çekiş düşük ve hararet 5 dakikada yükseliyor 4 çubuk kadar. motorun sıcak olmasıyla da pek alakalı değil benimki çünkü arabayı 15 dk kullanıp yokuş yukarı 80le giderken de yaptı gaz kesme olayını.
bakalım servis ne cevap vericek sana. bende götürücem tekrar salı günü çünkü epey can sıkıcı olmaya başladı

abi aynen benim araçtada yapmayı kesti gibi bende anlamadım kafayı yiyicam sonunda araba benle dalga geçti :) ama yapıcak gibi oluyo yapmıyo gibi oluyor. abim

sorun tekrar etti ve servise götürdüm
bir kaç saat sonra beni aradılar sorunun çözüldüğünü söylediler potansiyometre temizlenmiş, kablolar düzgün bağlanmış, test edilmiş sorunsuz çıkmış
bu işlem için 180 tl aldılar
sorun tekrar ederse potansiyometrenin değişeceğini söylediler
bakalım korkarak sürüyorum ve çekiş hala eskisi gibi değil başka bir sorun daha mı vardır nedir

arkadaşlar bilginiz olsun sorun potansiyometre denen şeyde çıktı yetkili servis düzeltti 180 lira aldılar

Geri