clio 1.2 joy kullananlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan joyclio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bayide ki kadının dediği tek şey işte ocak ayı vergisi varmış onu biz ödicez falan siz bir daha temmuzda ödiceksiniz sadece belki yılbasından sonra bir zam olursa en fazla 50 60 tl bi fiyat talep edilebilir dedi.. Zaten bayilere gidiyosun adamların yüzene bakan yok hani alıcıysan al fiyat budur almıcaksan oyalama biz indirim falan ugrasmıyoruz muhabbetindeydiler.. Sıfır araç alımında böyle olacağını hiç düşünmemiştim ben aksine alımlar o kadar çokmuş ki ilgi yok denecek kadar az bayilerde. Park sensörüde içinde olsun diyoruz fiyatın kadın hiç oralı bile olmuyo zaten araç yok diyo talep çok diyo anlamadım valla. Fiyat zaten size makul verdik diyo ıvır zıvır. Neyse artık 20 güne kadar araç gelir diye düşünüyorum gelince ak kara belli olur.

Sana kısaca birşey söyleyim kardeş. bu işlerde ısrarlı ve sert ol çünkü bayilerin bazıları malesef bir havalara giriyor çok araba satınca . sorun çıkarsa başın ağırır ilerde ilgilenmezler. arabayı aldıktan bi kaç ay sonra seni arayacaklar genel müdürlükten memnuniyeti sorcaklar ozaman top sende olcak durumuda belirtsin. bak bnm alarmı Adapazarında takmadılar dışarda taktır dediler o akşam gittim MAİS e genel müdürlüğe email attım sabaha da dönüş yaptılar . o kadın ilgilenmese başkasına git başkasına danış veya hafiften gerçekten ilgisizse sesini yükselt adam yerine koyun diye . Ayrıca Arabayı aldıktan sonra İstanbul Sponsorumuz reno İNANLAR Bayisi Çok Güzel İlgilenir Oraylada İletişimde Olabilirsin Senin Yerindekiler İlgilenmezseler.

Bende 13 model 1.2 icon var,şimdiye kadar bana çok önemli bir sorun çıkartmadı,sadece bagaj kapağından ses geliyordu o da kronik bir problemmiş servis hemen garantiden takozları değiştirdi şimdi hiçbir sorun yok.aynı zamanda çok az yakıyor(kullanıma bağlı) ben antalya ya gittim geldim 1,5 depo bitirdim(max hızım 130 km)
eğerki performanslı olsun diyorsa 1.5 dizel al ama benim için önemli olan az yaksın dersen ideal bir seçim.
uzun lafın kısası çok memnun kalacaksın.

Bende 13 model 1.2 icon var,şimdiye kadar bana çok önemli bir sorun çıkartmadı,sadece bagaj kapağından ses geliyordu o da kronik bir problemmiş servis hemen garantiden takozları değiştirdi şimdi hiçbir sorun yok.aynı zamanda çok az yakıyor(kullanıma bağlı) ben antalya ya gittim geldim 1,5 depo bitirdim(max hızım 130 km)
eğerki performanslı olsun diyorsa 1.5 dizel al ama benim için önemli olan az yaksın dersen ideal bir seçim.
uzun lafın kısası çok memnun kalacaksın.
:D 130 km ile tabi 1.5 depo bitirirsin ben 85 -90 -100 sollamalar hariç 420 km gittim yarım depoydu vardığımda. az yakması için 100 ü geçmeyeceksin.

Sana kısaca birşey söyleyim kardeş. bu işlerde ısrarlı ve sert ol çünkü bayilerin bazıları malesef bir havalara giriyor çok araba satınca . sorun çıkarsa başın ağırır ilerde ilgilenmezler. arabayı aldıktan bi kaç ay sonra seni arayacaklar genel müdürlükten memnuniyeti sorcaklar ozaman top sende olcak durumuda belirtsin. bak bnm alarmı Adapazarında takmadılar dışarda taktır dediler o akşam gittim MAİS e genel müdürlüğe email attım sabaha da dönüş yaptılar . o kadın ilgilenmese başkasına git başkasına danış veya hafiften gerçekten ilgisizse sesini yükselt adam yerine koyun diye . Ayrıca Arabayı aldıktan sonra İstanbul Sponsorumuz reno İNANLAR Bayisi Çok Güzel İlgilenir Oraylada İletişimde Olabilirsin Senin Yerindekiler İlgilenmezseler.
Bursadayım ben burdakiler bayiler ne bir indirim ne bir başka bir şey yapmıyorlar.. Zaten araba yok diyip duruyolar insanlarda sırada zaten kapora verip bekleyen çok hala Benim gibi.. Araç aldığımızda trafik seti ıvır zıvır içinde olacak mı yoksa onuda mı ekstra istememiz lazım.. her gün yeni bir şey duyuyoruz sıfır araç aldğımız içinde daha önce bir bilgimiz olmadıgı için aa buda mı olması gerekiyor durumuna düşüyoruz.

stepneli aldıysan krikosu vb. birde yangın tüpü olacak onun dışındakileri kendin tamamlaman gerekiyor diye biliyorum.

şu kasko işi için bilgi lazım yakında banada. kasko aracı alan kişinin üzerinemi yapılıyor?

genç yaş için mi daha uygun kasko çıkar orta yaş üstü için mi?

Bursadayım ben burdakiler bayiler ne bir indirim ne bir başka bir şey yapmıyorlar.. Zaten araba yok diyip duruyolar insanlarda sırada zaten kapora verip bekleyen çok hala Benim gibi.. Araç aldığımızda trafik seti ıvır zıvır içinde olacak mı yoksa onuda mı ekstra istememiz lazım.. her gün yeni bir şey duyuyoruz sıfır araç aldğımız içinde daha önce bir bilgimiz olmadıgı için aa buda mı olması gerekiyor durumuna düşüyoruz.

Bu araba bursa da üretiliyor birtek orda mı yok :D tuhaf buda Allahım daha neler çıkartacaklar bakalım... ben bnm arabayı alırken biri ayırtmıştı ama ben önce önden kapora verince o ayırtanı danışmadan iptal ettiler bana kestiler faturayı arabanın :) benim yönümden + idi ama ayırtan bayan sonra ne yaptı bilemem helede alacaksa böyle buna benzer durumlar çok . şimdi aracı aldığında trafik seti bende yoktu alanlar varmış yanında isteyenler olmuş eklemişler sende teslim alırken iste yoksa heyecan yapma o gün herşeyi unutursun :) stepne varsa aracında eklettiysen sana kriko vb. lastik değiştirme aparatlarını bagaj halısının hemen altında göstererek verecekler. stepne yoksa ekletmediysen lastik tamir kiti verecekler lastik şişirme vb. aletler olcak. birde teslim alırken yine renkli bagaj halılarından da hediye etmelerini söyle fırsatın olursa şahsen bnm olmadı pişman oldum. arabayı iyi kontrol et her yanını kaputu aç bak bagajı aç bak kapıları aç kapa kapanıyormu diye birde aracı alırken km sine bak ne olur ne olmaz. kolları kontrol et dışını kontrol et bnm gibi sonra bant izimi nedir yapışkanlı birşeyi çıkartmakla uğraşma ki (hala daha duruyor) sigorta işlemlerini vergi vs hepsini sor. birde dene sür arabayı orda da bir turla bakalım yanında yetkiliyle ki şurda burda ses varmı. lastikleri de kontrol et.

stepneli aldıysan krikosu vb. birde yangın tüpü olacak onun dışındakileri kendin tamamlaman gerekiyor diye biliyorum.

şu kasko işi için bilgi lazım yakında banada. kasko aracı alan kişinin üzerinemi yapılıyor?

genç yaş için mi daha uygun kasko çıkar orta yaş üstü için mi?

istersen kendi üzerine istersen ailenin biri üzerine ve işlem yapılcak kişi orda olmalı....
genç yaş olmasın :) benm 21 ve babamın üzerine yaptırmadıma pişman oldum kasko , sigorta yüksek çıktı . risk etmenleri genç olduğumdan araba modeli yeni olduğundan fiyat bana 2800 bin tl kasko , sigortada 700 tl çıktı.

istersen kendi üzerine istersen ailenin biri üzerine ve işlem yapılcak kişi orda olmalı....
genç yaş olmasın :) benm 21 ve babamın üzerine yaptırmadıma pişman oldum kasko , sigorta yüksek çıktı . risk etmenleri genç olduğumdan araba modeli yeni olduğundan fiyat bana 2800 bin tl kasko , sigortada 700 tl çıktı.
sonra bu kişi yaşlanıyor eli tutmaz gözü görmez diye daha yüksek çıkartmasınlar. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hehe

birde ehliyeti olmak zorundamı bu kişinin :D

birde ehliyet hiç etkilemiyormu kaç senelik ehliyetin olduğu.ehliyette hiç ceza kaza olmaması filan

sonra bu kişi yaşlanıyor eli tutmaz gözü görmez diye daha yüksek çıkartmasınlar. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hehe

birde ehliyeti olmak zorundamı bu kişinin :D

birde ehliyet hiç etkilemiyormu kaç senelik ehliyetin olduğu.ehliyette hiç ceza kaza olmaması filan

vur dedik öldür demedik ağa :D
ehliyet etkilemiyor. sonuçta arabayı sürenin ehliyeti olması gerekiyor. üstüne alındığı kişi sadece mal varlığı olarak araba gözükür. o kadar. :) bazı insanlar bu tür şeyleri hanımlarının eşlerinin üstüne yapar. hala çözebilmiş değilim ama bir bildikleri var misal bir sorun olduğunda üzerine kayıtlı mal varlığının olmamasını istemek gibi. sonuçta kötü insan çok.

örnek vermek gerekirse Allah korusunda ...
sen kaza yapsan senin ehliyete bakılcak senin ehliyete işlem yapılcak arabanın sahibine değil.

vur dedik öldür demedik ağa :D
ehliyet etkilemiyor. sonuçta arabayı sürenin ehliyeti olması gerekiyor. üstüne alındığı kişi sadece mal varlığı olarak araba gözükür. o kadar. :) bazı insanlar bu tür şeyleri hanımlarının eşlerinin üstüne yapar. hala çözebilmiş değilim ama bir bildikleri var misal bir sorun olduğunda üzerine kayıtlı mal varlığının olmamasını istemek gibi. sonuçta kötü insan çok.

örnek vermek gerekirse Allah korusunda ...
sen kaza yapsan senin ehliyete bakılcak senin ehliyete işlem yapılcak arabanın sahibine değil.

tabikide öyle sürücünün ehliyeti üzerinden işlemler yappılacak. ozaman ehliyeti olmasada bizim peder beyin üzerinden yaptırmak daha ucuza mal olacak gibi görünüyor.

Geri