Bayide ki kadının dediği tek şey işte ocak ayı vergisi varmış onu biz ödicez falan siz bir daha temmuzda ödiceksiniz sadece belki yılbasından sonra bir zam olursa en fazla 50 60 tl bi fiyat talep edilebilir dedi.. Zaten bayilere gidiyosun adamların yüzene bakan yok hani alıcıysan al fiyat budur almıcaksan oyalama biz indirim falan ugrasmıyoruz muhabbetindeydiler.. Sıfır araç alımında böyle olacağını hiç düşünmemiştim ben aksine alımlar o kadar çokmuş ki ilgi yok denecek kadar az bayilerde. Park sensörüde içinde olsun diyoruz fiyatın kadın hiç oralı bile olmuyo zaten araç yok diyo talep çok diyo anlamadım valla. Fiyat zaten size makul verdik diyo ıvır zıvır. Neyse artık 20 güne kadar araç gelir diye düşünüyorum gelince ak kara belli olur.
Sana kısaca birşey söyleyim kardeş. bu işlerde ısrarlı ve sert ol çünkü bayilerin bazıları malesef bir havalara giriyor çok araba satınca . sorun çıkarsa başın ağırır ilerde ilgilenmezler. arabayı aldıktan bi kaç ay sonra seni arayacaklar genel müdürlükten memnuniyeti sorcaklar ozaman top sende olcak durumuda belirtsin. bak bnm alarmı Adapazarında takmadılar dışarda taktır dediler o akşam gittim MAİS e genel müdürlüğe email attım sabaha da dönüş yaptılar . o kadın ilgilenmese başkasına git başkasına danış veya hafiften gerçekten ilgisizse sesini yükselt adam yerine koyun diye . Ayrıca Arabayı aldıktan sonra İstanbul Sponsorumuz reno İNANLAR Bayisi Çok Güzel İlgilenir Oraylada İletişimde Olabilirsin Senin Yerindekiler İlgilenmezseler.