Clio 1.2 16v Hava Filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uniquel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu filtre işinde beceriksiz tek benim galiba :D

filtremi aldım herşey tamam hevesleniyoruz boru yok bu boruyu konyada bulmak ölüm gibi .s

boruyu yaptirabilirsiniz, konya gibi sanayisi gelismis bi sehirde aliminyum boru ve onu bukucek makine illaki vardir:)

kelebek capimiz 53mm.
bu capa gore bi boru bulup, 90derece bukturceksiniz baska hicbi islemi yok

boruyu yaptirabilirsiniz, konya gibi sanayisi gelismis bi sehirde aliminyum boru ve onu bukucek makine illaki vardir:)

kelebek capimiz 53mm.
bu capa gore bi boru bulup, 90derece bukturceksiniz baska hicbi islemi yok

çok acayip fiyatlar çıkardılar önüme gidip kit almak daha mantıklı geldi düşünün artık o kadar yemeye çalışıyorlar

ses beni şoke etti yaa.. görüntüsü zaten ben varım diyodubide bu ses çok tehditkar oldu..bilmesem yolda korkardım finduktan.
özledim finduğu.tatlıyı nerde yiyoz?

Ses çok başarılı.Aracında öyle.Allah kaza bela göstermesin.

çok acayip fiyatlar çıkardılar önüme gidip kit almak daha mantıklı geldi düşünün artık o kadar yemeye çalışıyorlar

hurdaya ayirdiklari borulari bile degerlendirebilirsiniz.
en kotu pimastan devam :D

ses beni şoke etti yaa.. görüntüsü zaten ben varım diyodubide bu ses çok tehditkar oldu..bilmesem yolda korkardım finduktan.
özledim finduğu.tatlıyı nerde yiyoz?

fazla gaza getirir oldu, biraz kendimi frenlemem gerekiyodu ki yukardan bi guc frenledi dun gece beni

Ses çok başarılı.Aracında öyle.Allah kaza bela göstermesin.

amin cumlemize, cok tesekkurler

adam ne kestirmiş arkadaş gırtlağı yırtmış bırakmış :) :) :)
Maşallah kardeşim

arkadaşlar 2004 1.2 authentıque aracım lpg li bir arkadaşım lpg li araçlara hava filtresi takılmaz dedi acaba doğrumu.mersinde bu işi yapan iyi bir usta var mı acaba.yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar 2004 1.2 authentıque aracım lpg li bir arkadaşım lpg li araçlara hava filtresi takılmaz dedi acaba doğrumu.mersinde bu işi yapan iyi bir usta var mı acaba.yardımcı olursanız sevinirim.

Takılır ama LPG ayarı şart olur . Taktırıp LPG kalibrasyon edildiğinde hem az yakıt hemde çok performans alırsınız .

1,2 16v 195 yapıyormu yav. daha basmadım ben.

bilgiler için teşekkür ederim.

Geri