Çiğdem hocaya Hediye

Neyse içeri düşersen görüş günlerinde cezaevini kapısına arabaları çeker korna show yaparız temiz çamaşırla sigarada getiririz artık :D:D

Neyse içeri düşersen görüş günlerinde cezaevini kapısına arabaları çeker korna show yaparız temiz çamaşırla sigarada getiririz artık :D:D

Kolaydı öyle Adige lunaparkamı gidiyonuz
:aytuğ

gardiyan-dayagi-turku-genci-komalik-etti---14012011190052.jpg

(edit:tekilla 4 olduuuhehehehehehehehe​)

Beklerim Abim Arada DK Yıda Getirin Camdan Da Olsa Göreyim Arabamı

Kolaydı öyle Adige lunaparkamı gidiyonuz
:aytuğ

gardiyan-dayagi-turku-genci-komalik-etti---14012011190052.jpg

(edit:tekilla 4 olduuuhehehehehehehehe​)

Bişey Olmaz RFC Farkıyla Deriz

Edit Afiyet Olsun Bu Yaz Beraber İçeriz :)

bayrağı şimdilik devreder, soru hazırlamaya dönerim, daha ne fikirler çıkar artık bilemiyorum :D

( roadfox izinden giderek malibu karşılığında yastık detayını unutabilirim. :aytuğ imza: hafızası gereğinden güçlü clio_34 )

bayrağı şimdilik devreder, soru hazırlamaya dönerim, daha ne fikirler çıkar artık bilemiyorum :D

( roadfox izinden giderek malibu karşılığında yastık detayını unutabilirim. :aytuğ imza: hafızası gereğinden güçlü clio_34 )

Kolay Gelsin Ablam Malibu Siparişiniz Alınmıştır :)

Kolay Gelsin Ablam Malibu Siparişiniz Alınmıştır :)

Serhan'cım canım kardeşim sen tekel bayiisinde filanmı çalışıyordunhehe

Serhan'cım canım kardeşim sen tekel bayiisinde filanmı çalışıyordunhehe

Güvenliğim Abi Ama Alkolün Her Çeşidinden Bende Bulunabileceği için Sıkıntı Yok :)
geçerken bana da tam olarak şundan bırakır mısın?

524874_599469063414842_100291230_n.jpg

Not: Fotoğraf tamamen kendi çekimimdir :eyv Instagram programında efektlendirilmiştir ;)
https://www.facebook.com/photo.php?...30445748.92468.100000552605974&type=1&theater

Sen Baya Terste Kalıyorsun Kanka :)

Geri