Çiğdem hocaya Hediye

Vakumlu-Araba-Cam-Yazisi-Pembe_15029_1.webp

serhancığımın pembeli yastıklarının fotosu zihinler silinmeden pekiştirelim dedim qw tabii prensesini bulduktan sonra asması iyi olur, sonra kısmeti kapanmasın, gelinimiz açısından da son derece güvenli olur diye düşünüyorum :aytuğ

vay arkadaş kavgada ortaya dökülmezdi bu pembe yastık mı?? nasııı yaniiii

Hayatımın Hatasını Yaptım Kabul hehe hehe

ne kadar insaflıyım oysa ki :D ama senin hatan pasaklı'ya kontes demekti, pasaklı kız olur mu oğlan çocuğu o :D

​Pasaklı Kontes he:aytuğŞimdi sn.mod'um değerli hocam için clio'yu yenileme zamanıdır sayende:aytuğHerşey İstanbul 2.sulh ceza mahkemesine verilebilecek bir şikayet dilekçesine bağlııslıkHakaret o kesin:aytuğAyrıca sn.müvekkilimin ay pardon sn.mod'unhehepsikolojik anlamda zarar görmesine neden olmuş(şahitlerde varhihi)bu akılalmaz iftiralar ve hakarete varan benzetmeler sonucundaaahehedevam edeyimmi daha en az 6000 alır sn.hocam senden en iyisi uzlaştıralım sizihehe(edit:adliyelerde sürte sürte neler geliyor aklıma artık ama istenirse gerçek olur valla gelin siz 4 sıfır michelin'de anlaşın:aytuğ​)

hem de ne hakaret tilki abi, bizim oğlana kontes dedi serhan hehe

Iııı Şeyyy Daha Gencim Ben :D

her canlı bir gün evliliği tadacaktır cenker bknz: zincirlikuyu gençlik merkezi kapısı :D

Abiciğim Ne Yaptın Sen Yaw Saygılar Sunuyorum Mahkeme Falan Gencim Ben Daha Kaç Yıl Yatarım Abim hehe hehe

Sen 1 şişe tekilla ne kadar oldu biliyormusun Serhan heheHoş 2'lileride var set hem shutlarıda var çook şirinnqw

ne kadar insaflıyım oysa ki :D ama senin hatan pasaklı'ya kontes demekti, pasaklı kız olur mu oğlan çocuğu o :D

Eyvah eyvah olayın kapsamı çook derinleşti şimdi biz sulhten vazgeçelim direk asliyede açalım davayı sn.hocam:polisaz daha yazsın ağırcezaya doğru gideri varhehe

Vakumlu-Araba-Cam-Yazisi-Pembe_15029_1.webp

serhancığımın pembeli yastıklarının fotosu zihinler silinmeden pekiştirelim dedim qw tabii prensesini bulduktan sonra asması iyi olur, sonra kısmeti kapanmasın, gelinimiz açısından da son derece güvenli olur diye düşünüyorum :aytuğ

hehe hehe hehe Bu Çok İyi Ama Yaaa Pembe Yastık Konusunu Açazsak Daha İyi hehe hehe Evlendiğimde Bekliyor Olucam Hediyenizi Sayın Ablacığım hehe

Abi çok kırılırız valla, o kadar bastık adamı, siz bakmayın bile :(

HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çok İnsaflısınız Teşekkürler :)

Bilmiyordum

her canlı bir gün evliliği tadacaktır cenker bknz: zincirlikuyu gençlik merkezi kapısı :D
HAyırlısıyla Vakti Gelince Olur İnşallah
aaa [MENTION=1205]vahapaydın[/MENTION] ve [MENTION=5598]yiğit[/MENTION]alp baskın yapmıştı, sakın görmedim deme :D
Yapmayınız
Sen 1 şişe tekilla ne kadar oldu biliyormusun Serhan heheHoş 2'lileride var set hem shutlarıda var çook şirinnqw

Bilirim Fiyatları Abiciğim Ara Ara Bir İki Shut Alırım :)
Eyvah eyvah olayın kapsamı çook derinleşti şimdi biz sulhten vazgeçelim direk asliyede açalım davayı sn.hocam:polisaz daha yazsın ağırcezaya doğru gideri varhehe
Abowww Yandı Serhanım :)

Adamlar Uykuda BAstı Beni :D

Geri