eyvah eyvah cenker senin bi an once bi rolling,drag,makas ve yanlama videosu cekmen gerekiyor
sus payı yapman icin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenker bu sağı solu belli olmaaaz
çoluk çocuğa anlatıyon yok ben şöyle makas atıyorum yok ben böyle rolling yapıyorum ondan sonra bilen biliyor diyorsun..hedef kitlen 0-7 yaş senin heheBeni Bilen BiliyorSöze Gerek Yok
![]()
çoluk çocuğa anlatıyon yok ben şöyle makas atıyorum yok ben böyle rolling yapıyorum ondan sonra bilen biliyor diyorsun..hedef kitlen 0-7 yaş senin hehe
cenkerle aram iyi olduğndan şakalaşıyoruz yoksa ben süper makas atıyorum gibi egoist insan değilimkardeşim iğneleyici laflardan kaçınmaya bak istersençoluk çocuk diyosun da ben senden önce de tanıyordum cenkeri kimin ne olduğunu biliyoruz biz sen süper makas atabilirsin ona diyecek lafımız olmaz
cenkeri tanıdığım için konuşuyorum
cenkerle aram iyi olduğndan şakalaşıyoruz yoksa ben süper makas atıyorum gibi egoist insan değilimhepimiz burda dostuz sonuçta Renault Fan Club burası
o işin şaka kısmıydı kusura bakmaYok ben kabul ediyorum kardeşim ama çoluk çocuk tabirin ayıp kaçtı ondan diyorum herkezin sürüş stili vardır kimse görmeden ne konuşsa boş gerek yok böyle muhabbetlere![]()