Cenkere gelsin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cenkerin içine bebelere balon kaçmışş hehe cenker istanbula geldiğinde yanıma uğra sana bir kaç ders vereyim istanbul burası öyle tarlada gazlamaya benzemez :D

cenkerin içine bebelere balon kaçmışş hehe cenker istanbula geldiğinde yanıma uğra sana bir kaç ders vereyim istanbul burası öyle tarlada gazlamaya benzemez :D

Şimdiye Kadar Tampon Patlatmadım :D
Senin Arabanın Giremeyeceği Yerden Ben Direk Geçerim :)

cinayet sebebi bu yorum cenker :D demedi deme :D

Şimdiye Kadar Tampon Patlatmadım :D
Senin Arabanın Giremeyeceği Yerden Ben Direk Geçerim :)
ben öyle klavyede gazlamam..ben şimdiye kadar Allah'a şükür bi yere patlamadım gerekn açıklamayı özel yoldan yapıcam sana

Biz Gece Boş Yolda Makas Atmıyoruz 0 Geçiyoruz Gel Sana Öğretiyim :D

Biz Gece Boş Yolda Makas Atmıyoruz 0 Geçiyoruz Gel Sana Öğretiyim :D
geç bu işleri refleksime güvenirim ben..Ayrıca trafikte makas atanlara çok sövüyoruz emin olabilirsin başkalarının canını tehlikeye atmayın..Anladık kanınız kaynıyor ama müsait zamanlarda yapın bu işleri

kan çıkacak :D eyvah cenker eline vericekmiş bak ben yerinde olsam unoya motor yapar chip yapar bilmem ne yapar motoru guclendirir tokatlar atardım atalayı :Pp kendimi amerika sandım kardesi kardese kırdırtıyorum :D

Atalay ile Kalkıcak Olsak Zaten Megane İle Gelirim :D

Geri