cenkerin içine bebelere balon kaçmışş hehe cenker istanbula geldiğinde yanıma uğra sana bir kaç ders vereyim istanbul burası öyle tarlada gazlamaya benzemez 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cenkerin içine bebelere balon kaçmışş hehe cenker istanbula geldiğinde yanıma uğra sana bir kaç ders vereyim istanbul burası öyle tarlada gazlamaya benzemez
ben öyle klavyede gazlamam..ben şimdiye kadar Allah'a şükür bi yere patlamadım gerekn açıklamayı özel yoldan yapıcam sanaŞimdiye Kadar Tampon Patlatmadım
Senin Arabanın Giremeyeceği Yerden Ben Direk Geçerim![]()
cinayet veya değil o onun bilceği iş ama aklını alır eline veririmcinayet sebebi bu yorum cenkerdemedi deme
![]()
cinayet veya değil o onun bilceği iş ama aklını alır eline veririm
geç bu işleri refleksime güvenirim ben..Ayrıca trafikte makas atanlara çok sövüyoruz emin olabilirsin başkalarının canını tehlikeye atmayın..Anladık kanınız kaynıyor ama müsait zamanlarda yapın bu işleriBiz Gece Boş Yolda Makas Atmıyoruz 0 Geçiyoruz Gel Sana Öğretiyim![]()