Cd çalar yardim:))

Caddecix

Barış YAYLI
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2001 megane coupeme orjinal kasetçalarımı çıkarıp güzel bi cd çalar almak istiyorum ama alacağım herhangi bi cd çalar yuvaya tam otururmu ne yapmam lazım çerçeve falan lazım olur mu??keyifli forumlar

Coupeye özel teyp çerçevesi almanız gerekir.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

çerçeveler ucuz bişe müzik sistemi yapılan yerlerin çoğunda vardır yoksa bile hemen getirte bilecekleri bişey....

15 lira bilemediniz 20 lira çerçevesiz olmaz zaten çerçeveyle orj.den farksız kullanırsınız. bence direksiyonun yanındaki mizik tuşlarının uyacağı bir teyp almanızı öneririm.

15 lira bilemediniz 20 lira çerçevesiz olmaz zaten çerçeveyle orj.den farksız kullanırsınız. bence direksiyonun yanındaki mizik tuşlarının uyacağı bir teyp almanızı öneririm.

o tuşları kullanabilmem için uyumlu önerebileceğin bir teyp varmı gördüğüm kadarıyla sende coupe sahibisin

Merak ettim, aracınızda 6'lı changer var mı?

o tuşları kullanabilmem için uyumlu önerebileceğin bir teyp varmı gördüğüm kadarıyla sende coupe sahibisin
ben daha ses sistemine giremedim. ama alma planım var ve uyumlu olanlardan almak isterim forumda var marka model ama şuan bende bilmiyorum.

Merak ettim, aracınızda 6'lı changer var mı?

hocam arabamı 4 gün önce aldım memlekete götürdüm biraz aceleye geldi motora baktır kaportaya baktır teste sok falan derken hiç koltuğun altına bakmak aklıma gelmedi yok diye biliyorum..arabamda senin avatarındakinin aynısı faz 2 1.6 16v deri koltuk sunroof elektrikli kelebekler falan var..seninkinin özellikleri nasıl ve cd changer var mı merak ettim

sağolasın bakarım ben

bende var kardeşim, sökmedilerse seninkinde de vardır, 6 cd beni idare eder dersen mantıklı :)

Geri