1.4 8v Clio motor sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
servisler genelde dışarıdan biraz daha tuzlu oluyo ama sormanda fayda var.eğer sizin orda iyi usta yoksa servise git.en azından bi sorun olursa sıkıntı yaşamazsın
Başkan sanayi de elbet iyi ustalar vardır ama tanıdığım falan yok sanayi işlerinden pek anlamam o yüzden kim ne dese inanıyorum.
artık kime inanacağıma kime güveneceğime şaşırdım

Vites geçişleri normal mi ?
Vuruntulu mu ?
Özellikle 1'den 2'ye 2'den 3'e geçerken.

Vites geçişleri normal mi ?
Vuruntulu mu ?
Özellikle 1'den 2'ye 2'den 3'e geçerken.

vuruntu derken nasıl yani pek anlamam dediğim gibi.. biraz daha açarmısın

2000 liraya ne motoruymus o ya

Subap ayarını tekrar yaptırın ve kam(ekzantrik) milini bi kontrol ettirin aşınmış olabilir. Motor istemiyor bence.

2000 liraya ne motoruymus o ya
başka bir ustaya gittim o da arabaya üst kapak yapılcak ortalama 600 - 700 TL yi bulur dedi eğer pistonlarda aşındıysa 3000 lirayı bulur diyo :))

Subap ayarını tekrar yaptırın ve kam(ekzantrik) milini bi kontrol ettirin aşınmış olabilir. Motor istemiyor bence.

ustaya bişe anlatılmıyo ki hepsi aynı kafa sallayıp duruyo en nefret ettiğim şey.. hangisine gitsem paranın peşinde kimisi 600TL diyo kimisi 2000TL kimisi 3000 TL.. bunların yaptığı resmen adam soymak oluyo

Sanayide 3000 TL ye motor yapılıyosa serviste 5000TL den aşşağıya çıkmaz herhalde. bide bu araç benzinli dizel götürsek demekki bi clio parası daha isteyecekler.

Geri