Captur'da paslanma!!!???

Evet sürücü koltuğu, servise gittim saat 4 de is birakiyorlarmis, ama servis sefi musait bir zamanda getir halledelim dedi ;)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi önlem alınmazsa ilerlyeyip olmadık yerlere sıçrayabilir. ne yapacaklar acaba çözüm olarak

şimdi önlem alınmazsa ilerlyeyip olmadık yerlere sıçrayabilir. ne yapacaklar acaba çözüm olarak
Bir akrabamın hyundai accent i var abi admira kasa abi 2004 model tavanında ufak paslanma vardı götürdük serviste bir sprey sıktılar etrafına sprey sıkılan yerden daha ileri gitmiyormuş öyle bişe yapılabilir ..

O sıkılan sprey büyük ihtimalle pas sökücü spreydir. Pası döker ve temizler, ilerlemesini engeller. Fakat kalıcı değildir, bir süre sonra pas kanser gibi yayılmaya devam eder. Geçici değil kalıcı çözüm bulunmalı, aksi halde tüketici mahkemelerine yolumuz düşecek. Kusurlu malı paşa paşa değiştirmek zorundalar.

Hayvanın idrarı direksiyon milinin heryerinde bu kadar hasar vermez, mil üzerinde daha koyu yer sanki ıslak olan milin kuruma eğilimine geçtiğini gösteriyor. Sanki araç içerisi komple suda kalmış gibi. Yıkama yapılsa veya kimyasal ile temizlik yapılsa dahi bu kadar derin korozyon olmaz. İllaki kurur bir saat içinde. Milin bu hale gelmesi için bir kaç gün suda kalması lazım. Bilir kişi raporu alınmalı

Bunu bu hale tuzlu su getirebilir diye düşünüyorum

Tuzlu su olsa mil etrafında tuz lekeleri olur beyaz. Garip bir durum

abi bizim yeğenin arabaya girdi tuzlu su valla kanser gibi yayıldı okadar döşemeler sökülüp temizlenmeye çalışıldı ama acaip bi durum buda ona benziyo

Şoka girdim bu nasıl pas ve yayılmış sanki 7/24 denizde suda gibi olmuş gemiler bile bukadar paslanmaz bu araç acaba suya battıda indirme bindirmede dediğiniz gibi kurutupmu sundular kimyasal birşey olsa bukadar kısa sürede olmaz bu kronik bir sorunda olabilir tüm captur ve clio kullanıcıları bakması lazım dicem ama 2012 2013 sahiplerinin çoğunda böyle birşey yok. Şaşırdım kaldım.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

araç değilde takılan parçalar sel altında kaldıysa sonra işleme tabi tutulup üreticiye verildiyse onlarda takıp geçtiyse ve araç içinde hızla ilerlemeye başlamış olamaz mı? ufak bir parça yüzünden.

Geçte olsa resim çektim, gördüğüm kadar bir sıkıntı yok.
12274553_914318118675907_8382083302404525686_n.jpg

Geri