Captur'da paslanma!!!???

Yarın ilk işim bu olacak. Resimi çekerim olmadı gördüğüm manzaranın.
:eyv

Bende bakacagım yarın ilk işim bu ha captur ha clio kullanılan malzeme aynı!!!

Yabancı forumlarda kapı altlarında ve plakalık kısımlarında da olduğu söylenmiş oralarada bir bakın isterseniz.

Hayvan idrarı mantıklı geldi banada.

Bu araç resmini facebook ta bir arkadaşın paylaşımında görmüştüm.Orda bir arkadaş şöyle bir yorum yapmıştı.Banada mantıklı geldi.

" Muhtemelen bu araç sel hasarlı.aracın camlarında yersiz buğulanmalar ve ilerleyen zamanlarda elektrik arızaları meydana gelir..bayiler ve üreticiler bu tür araçları depolarında sigorta ödemeden tuttukları için başına gelen olaylardanda sadece kendilerinin haberi oluyor.size tavsiyem istanbul teknik üniversitesinde araçlarla ilgili araştırma birimi var bankaya harç ödeyip araştırma yaptıra bilirsiniz..birde bu aracın trafiğe çıkış tarihlerine yakın zamanlarda aracın üretildiği veya satışa sunulduğu ülke veyA ilde ilçede sel durumu gerçekleşmişmi bakmakta fayda var. "

Abi gerçekten çok kötü bi durum ve sınır bozucu Allah yardım etsin inşallah hakkını alırsın abi bende hemen bizim arabaya baktım korkup valla sukur yok yarın komsumuzun captur una bakayım haber veririm abi

Abilerim, kardeslerim bakin benim aractada var paslanma
Bu paslanma surucu koltugunun oldugu kisim ve arkada da cocuk koltugu var, kimyasal yada kopek demeyin hic birini kullanmadim... sinir oldum simdi!!!
6545c800f7e1eaa17970592586c5f190.webp

0cbd998423b872b9fa54cb5e6443113e.webp

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahanda sürücü koltuğumu bu? müsait zaman bende bir kontrol edeyim.

ahanda sürücü koltuğumu bu? müsait zaman bende bir kontrol edeyim.
Evet sürücü koltuğu, servise gittim saat 4 de is birakiyorlarmis, ama servis sefi musait bir zamanda getir halledelim dedi ;)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri