Captur sigorta kutucu (Araç kamerasını nereye bağlamalıyım)

12.4 ayarı da var. Linkten bakabilirsiniz:
https://tr.aliexpress.com/item/Univ...ter-Cable-for-Mini-0906-Dash/32835298362.html
Benim kullanımım da aynı. Muhtemelen park ettikten bir kaç saat sonra kamera kendini kapatır. Yine de aküyü bitirmesinden iyidir. Belki timelaps değil de hareket algılama modunda daha az tüketiyordur. Deneyerek en iyi sonuca ulaşacağız artık.

Park kitinde timelaps kayıt yapıyor bildiğim . Ben harekete duyarlı kullanırım veya timelaps olarak ama her ikisindede enerji çekicek kamera. Kameranın ne kadar akım çektiğini bulamadım. Ona göre hesap yapılabilir aslında.

Park kitinde timelaps kayıt yapıyor bildiğim . Ben harekete duyarlı kullanırım veya timelaps olarak ama her ikisindede enerji çekicek kamera. Kameranın ne kadar akım çektiğini bulamadım. Ona göre hesap yapılabilir aslında.

Power yada Controller etiketi varmı oradan birşeyler çıkabilir Örnek verecek olursak gozcelik Power resminde İnput (Giriş gerilim ve Bağlantı akım nokta değeri) 12-24 Volt 2 A. Output (Çıkış Gerilim ve Akım değer kapasitesi) 5 Volt 2 A görünüyor.Power İnput yada Controller Kontak akım değerinde yazan yükü geçmeyecektir Maximum olarak hesaplayabilirsiniz...

Geri