Captur orta kolçak...

Aracımı Cumartesi günü teslim aldım, 390 TL'ye Renault Mais'te taktırdım. Bence orjinali varken başka fiyatlara yan sanayi alıp uğraşmamak lazım.

Resim çekip paylaşabilirmisiniz ?

Eve biraz geç gideceğim, eve gittiğimde çekip yükleyebilirim...

Resim çekip paylaşabilirmisiniz ?
8680c60b85df8d393ea8eadb265db2a0.webp

4692f8a4b4d9ca292e45df64e4596683.webp

337eb11ed56b70e595e4859f4f84dd85.webp

Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk

Hayırlı olsun.İç bölmeninde resmini çekebilirmisiniz ?

390 TL de çok gibi :) Ürün vidalanarak montaj yapılıyor sanırım ?

Bende taktırdım aynısını
Piyasada maalesef bulamadım, mecburen renault servisinde taktırdım
20 TL verip o bez kısmı siyah deri yaptırdım, bu hali çok daha güzel oldu, benim araç outdoor ve yarı deri olduğu için bez hiç güzel durmamıştı

Bende taktırdım aynısını
20 TL verip o bez kısmı siyah deri yaptırdım, bu hali çok daha güzel oldu, benim araç outdoor ve yarı deri olduğu için bez hiç güzel durmamıştı

Resim çekip paylaşırsanız bizlerde faydalanmış oluruz.

Servisin taktığı kolçak vidalanıyor ,geçmeli değil sanırım ?

Bende taktırdım aynısını
Resim çeker koyarım,

Montajı ise arka kısımda bardaklığın içine geçen bardaklık şeklinde. Ayrıca bardaklığın dip kısmından 1 vida takılıyor.
Aracın ön koltuklar arasındaki uzantının son kısımlarında yanlarda 2 vida takılı, o vidalar sökülüyor kolçağın üzerinden tekrar takılıyor.

Resim çeker koyarım,

Montajı ise arka kısımda bardaklığın içine geçen bardaklık şeklinde. Ayrıca bardaklığın dip kısmından 1 vida takılıyor.
Aracın ön koltuklar arasındaki uzantının son kısımlarında yanlarda 2 vida takılı, o vidalar sökülüyor kolçağın üzerinden tekrar takılıyor.

Not: Yanlışlıkla kendimden alıntı yapmışım az önce :)

Bende taktırdım aynısını
Antakyada mı taktırdın.?Resimleri bekliyoruz.

Geri