Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N11 de felan yeni kolçaklar gelmiş captur uyumlu. Ama vidalama istiyor geçmeli olanlardan değil mağazalara sordum vidalamalı dediler. Servisteki orjinallerde hem vidalamalı hemde geçmeli imiş. Yeri var neden sadece geçmeli olmuyor anlamış değilim. Clio 4 lerde var vidasız geçmeli olanlardan.
Captur'a uygun kolçağı ben e çok aradım ancak delme olmadan geçmeli ve çıkarılabilir bir modeli bulamadım. Bunun nedeni basit. Bu araba dan fazla yok ve piyasa da arz-talep denkleminde yer bulamadı. Aracın yedek parçaları değil sanayide yetkili serviste de yok 1-2 hafta bekliyorsun ufak bir kilit için. Resimdeki kolçaktan bulabilsem ben de kaçırmam
Hocam Captur'un küçük kardeşi clio için var olan delmesiz kolçak (geçmeli) captur için de uyumlu olmaz mı? Netten almaktansa ürünleri görüp araca uyumlu olup olmadığını karar verebileceğimiz istanbul'da olan bir dükkan bilginiz var mı. Teşekkürler