Cam filmi öneriniz?

nazarlığımız bile oldu adamın biri geri geri geldi önden çarptı bide görmedim sizi diyo allahım yine sinirlendim yaw:( kaput yetkili serviste değişiyo şu an :( değer düşer falan dediler ama napalım allah büyüğünden kurtarsın

dediğiniz gibi Allah beterinden sakınsın inş büyük geçmiş olsun

film konusuna gelince camları kaç numara yaparsanız yapın ama en arka bagaj camını en koyu yaptırın bence çünki en ön sürüş camında film olmadıgı için arkadan öne dogru bakıldıgında bagaj camı sanki acık renk

film çekilmiş gibi duruyo,solmuş gibi...ben komple 2 numara çektirdim aracım beyaz renk gayette güzel oldu ama keşke bagaj camını en koyu yaptırsaymışım diyorum

ankara yenimahalle sonax da ömür boyu solmazlık ve 5yıl çizilmezlik garantili alman markaymış markasını bilmiyorum ben orda yaptırdım, 6. aya giriyoruz çok şükür bi sıkıntı yok ilk günkü gibi canlı tonunda,özellikle

araç yeni yıkandıgında kendini baya farklı gösteriyor,cam filmi ve filmsiz araç

cam filmsiz hali...

mHKIPl5.webp

hES7htV.webp

cam filmli hali yorum sizin

HClf0An.webp

iVKobky.webp

buda araç yıkanmış hali

VxoXlJs.webp

bu arada krom öncesi hali krom set sonrası halide denebilir:)

Çok geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden saklasın ve tekrarını yaşatmasın inşallah. Üzüldüm gerçekten. Kaporta değişecek kadar nasıl geri geri gelmişte vurmuş bu adam anlamadım gitti.

bi foto eklicektim ama ekleyemedim burdan :( doğrultma yapmayalım değiştirelim demişler babam götürmüştü servise. nissan navara tarzı bi araba küçükmüş benim arabada aynadan görmemişmiş.

bi foto eklicektim ama ekleyemedim burdan :( doğrultma yapmayalım değiştirelim demişler babam götürmüştü servise. nissan navara tarzı bi araba küçükmüş benim arabada aynadan görmemişmiş.

Fotoğraf paylaşman önemli değil kardeşim. Sen kazayı sıkıntı etme yeter. Eğer verdiğiniz kaporta sacında darbeden dolayı yırtılma yoksa ve garantiden değişmiyorsa, baban parçayı alıp satsın ikinci el hurdacılara. Serviste bırakmayın, yarın bir gün bir başkasına elimizde çıkma var diye çok paraya satmaya kalkarlar. Daha önce başımıza geldi çünkü.

Geçmiş olsun gerçekten üzüldüm :(

SAMSUNG S4 64 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

cam filmi yaptırmayı düşünüyorum 70 liraya bile var izmir de ama 500 liralık olanda var kafam karışık daha doğrusu bilgim yok bu konuda... yardımcı olur musunuz?

Ben İzmirde 200 tl'ye 3M cam filmi yaptırdım.Ayptırdığım yerin bilgilerini aşağıda veriyorum , isterseniz bir görüşün.

POINT CAM FİLMİ ARAÇ KAPLAMA ....
Atilla Özcan 0533 66 77 900
232 462 7062
Kazımdirik Mh.364/1 sk. NO:25/1A
Bornova - İzmir

cam filmi yaptırmayı düşünüyorum 70 liraya bile var izmir de ama 500 liralık olanda var kafam karışık daha doğrusu bilgim yok bu konuda... yardımcı olur musunuz?

Öncelikle geçmiş olsun. Ben K.yaka' da 200 TL ye çektirdim, 5 yıl garantili, çok da memnun kaldım (2 numara film). Sana önerim komple tek renk çektirmen, zaten önden ışık aldığından ön-arka arası ufak bir ton farkı oluyor. Sadece bagaj camını daha koyu yaptırsam daha iyi olurdu diye düşünüyorum, eşim de kullandığından arkayı net göremez diye yaptırmadım ama sanırım hata yaptım, içeriden çok rahat görünüyor.

ben ön camları bir numara arka camları iki numara yaptırdım.siyah yerine aracın rengine uygun reflektörlü uygulandı. istediğim gibi oldu diyebilirim.

Geri