Cam Filmi Hk.

mehmetemreakin

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Beyler;

Clio 4 kırmızı aracıma cam filmi çektireceğim.

Nelere dikkat etmem gerek işçilik haricinde?

Çorluda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

ön cam dahil 350 tl uygun bir fiyat mı (yaptıran işten anlayan arkadaş kaliteli olduğunu iddia ediyor)

3m , lumar içinse bu fiyatlar gayet iyi

Vural kardeşimizin cevabı yeterli. Marka olan cam filmleri ilerde solma yapmaz ve hava olurturmaz renk değiştirmez buna dikkat et

Merhaba ben de bu konu ilgili bir şey sormak istiyorum. Geçen hafta 4 cam ve arka cama 1 numara cam filmi yaptırdım. Baştan söyleyeyim 3M değil ama bir alt kalite (fiyatı 250). Şuan özellikle arka camlarda ufak bir tane, iki tane de nispeten iri baloncuk var. Yapan arkadaş bunun olacağını içinde kalan bir miktar solüsyonun (cama sürdüğü) güneşi görünce buharlaşacağını onun da zamanla geçeceğini söylemişti. Bugün kendisini aradım. 4 gün oldu hala var dedim. Birkaç gün sonra geçer şuan güneş pek yok dedi. İnternette biraz araştırdım bu şekilde olan baloncukların yaparken oluşan hatalar olduğu ve kolay kolay gitmediği söyleniyor. Ne dersiniz bir iki gün daha bekleyip yaptırdığım yere gideyim ve arka camların tekrar fim yapılmasını isteyim mi? Yoksa bir süre beklemem mantıklı mıdır?

Merhaba ben de bu konu ilgili bir şey sormak istiyorum. Geçen hafta 4 cam ve arka cama 1 numara cam filmi yaptırdım. Baştan söyleyeyim 3M değil ama bir alt kalite (fiyatı 250). Şuan özellikle arka camlarda ufak bir tane, iki tane de nispeten iri baloncuk var. Yapan arkadaş bunun olacağını içinde kalan bir miktar solüsyonun (cama sürdüğü) güneşi görünce buharlaşacağını onun da zamanla geçeceğini söylemişti. Bugün kendisini aradım. 4 gün oldu hala var dedim. Birkaç gün sonra geçer şuan güneş pek yok dedi. İnternette biraz araştırdım bu şekilde olan baloncukların yaparken oluşan hatalar olduğu ve kolay kolay gitmediği söyleniyor. Ne dersiniz bir iki gün daha bekleyip yaptırdığım yere gideyim ve arka camların tekrar fim yapılmasını isteyim mi? Yoksa bir süre beklemem mantıklı mıdır?

Yapan arkadaşın hünerine bağlı, ama dediğide doğru güneş göördüğünde kendini salıyor ve kayboluyor.
Bendede vardı şahse iğne ucu ile patlatıp düzeltmiştim..

200tl'ye yaptırdım çizilme-solma garantili. 2 yerde ufak baloncuk vardı iğne ile patlatıp güneşte bastırdım, gitti. Benimde gözümden kaçmış yapılırken görmemiştim.

hiç ellemeyin onlar zamanla kayboluyor

Llumar yaptırdım en ön cam hariç 200 tl normalde daha fazla fiyatlar tanıdık olduğu için 200 e geldi. Cam kırılana kadar çizilmeye , solmaya ve kenarlardan kalkmaya garantili. Şimdi en ön cam içinde randevu aldım 70 liraya en ön de yapılacak

Öncelikle cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla genel görüş baloncukların kendi kendine geçeceği yönünde. Ya da bazı arkadaşların yaptığı gibi iğne ucuyla patlatmak yönünde. Benim merak ettiğim kendiliğinden geçmesi için kaç gün beklemek gerekiyor? Mesela bir haftadan mı bahsediyoruz yoksa bir aydan mı? Bir de üç beş tane olsa iğne vs bir yol bulunur belki ama ufak ufak belki 40-50 tane var toplamda. Ayrıca iki üç tane de bir santimlik biraz büyük baloncuk var. Zaten en çok da onlar gözüme çarpıyor:(

Llumar yaptırdım en ön cam hariç 200 tl normalde daha fazla fiyatlar tanıdık olduğu için 200 e geldi. Cam kırılana kadar çizilmeye , solmaya ve kenarlardan kalkmaya garantili. Şimdi en ön cam içinde randevu aldım 70 liraya en ön de yapılacak

Hangi il de yaptırdınız?

Geri