Cam filmi cezamı ?

Arkadaşlar İyi haftalar,

Ben 4 cama 2 numara arka cama da 3 numara taktırmayı düşünüyorum, arka cama karışmaz polis diyen bir arkadaş oldu ama ne derece doğrudur?? ( Yani arka cam tam siyah olacak, diğer camlar bi ton daha açık..)

Teşekkürler

Arka camlar serbest zaten istedigin koyulukta yaptir. Sadece ön camlar sikinti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arka camlar serbest zaten istedigin koyulukta yaptir. Sadece ön camlar sikinti.

Yanlış bilgilendirme. Arka cam serbest diye bir madde yok.
ayrıca koyu filmler halen yasak. Kabul edilebilir koyuluklara izin geldi. Oda tahminimce 1 maksimum 2 olur. Ama 2 icin bile daha gecerlilik yok.

Araclar fabrikasyon arka camlar renkli oldugu icin ben serbest biliyordum, 1 2 polisede sordum, onlara ceza yazmiyoruz dedi. Bilmiyorum sanirim kanunda yazmiyor olabilir.

Araclar fabrikasyon arka camlar renkli oldugu icin ben serbest biliyordum, 1 2 polisede sordum, onlara ceza yazmiyoruz dedi. Bilmiyorum sanirim kanunda yazmiyor olabilir.

Bir polis cikiyor yaziyor biri cikiyor yazmiyoruz diyebiliyor.
zaten bizde bu ikilemden hep yedik ya cezalari :)

devletin onay verdigi filmler serbest oluyor.sanirim daha boyle bir onayda yok yani gormedim daha.
acik renkli filmlerden olasi cezalardan kurtulma oranimiz cok yuksek mahkeme ile.ama koyunun hicbir sansi yok malesef

Vallahi bi rayina oturtamadilar su isi ya. 1 bucuk sene oldu simdilik filmden bi sikinti cikmadi, aman eksik olsun. Polisin keyfine kaldik artik yapacak bisey yok :)

Geri