Cam filmi cezamı ?

Sure dolduysa direk araci bagliyorlar otoparka cekiyorlar. Sende gidip bi cam filmciyle anlasiyosun gelip filmlerini sokuyor yada becerebilirsen kendin sokuyosun. Sonra trafikten menini kaldirmak icin emniyete gidiyosun vs vs....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tüvden cok rahat gecırıyorum.polisde kontrollerde bır sorun cıkarmadı daha bana

Tuvde serbest zaten hafif kusurlu. Polisde kafasina gore kesiyolar yada kesmiyolar. Polisine gore degisiyo maalesef.

Simsiyah olmadiktan snra sikinti yok.bide on cama film ceken kekolari hic anlamiyorum zaten.

kapkara camlar görüyorum bazen bende aslında öyle olmaması gerek, ne bilcen ne oluyo içerde adammı kaçırıyola tecavüzmü ediyola görmüyonki dışardan, kaçırılan kişi el etse içerden dışardan göremen faciya burda

eniştem trafik polisi maalesef yazılıyo. ben taktırdıktan 4 gün sonra yakalandım emniyet kemeri yazdırdım filmleri söktürmedim.bildiğim kadarıyla vizedede ilkinde hafif kusur yazılıyo ikincide sökmeden geçilmiyo.film biraz şans işi arkadaşımda pejo 407 var ön cam bile filmli 3 yıldır geziyo daha ceza yemedi.:soru

Diger aracimiz 3 defa ayni sekilde vizeden gecti. Sonradan sistem degistiyse bilgim yok. Bu yeni araca 1 bucuk senedir istanbulda bi problem cikmadi.

Bizim kangoo da 2 numara film var hatta bana ince geliyor 2 numara sıkıntı cikarir mi abiler birde markadan markaya da film koyulugu degisiyor sanirim onuda belirteyim

Diyarbakirdaki arkadas gunes isigi ile alakali hastaligi oldugundan cezaya itiraz etmis ve kesilen ceza gunes isigina cikamaz raporu oldugundan iptal edilmistir. Keyfe keder iptal edilmemistir. Ayrica cam filmini adam akilli bir yere yaptirirsaniz hangi cama hangi koyulukta yapilacagini biliyorlar. Oncelikle dogru yere yaptirmak lazim. Daha sonra polis cezayi kesmeden mutlaka aracin icine binerek camlarin koyulugunu " goz karari ile " kontrol etmek zorunda. Bu da yasada var zaten. On ve arka camlarin hic bir zaman ayni koyulukta olmamasi lazim. Onler acik arkalar koyu olmali. Bende de film var ve ustelik aracim beyaz. Disaridan bakilinca dogrudan goze batiyor ama bir sikinti yasamadim daha.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Özellikle en ön camda film var ise, numarası ne olursa olsun yasak, diğer camlardaki film için tamamen polis in inisiyatifine kalmış.

Geri