Bursa Oyak Renault Organizasyonuna Davet...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazar günü organizasyon için en ideal gün ancak;

1)Üretim var mı?
2)Fabrika ziyaret için uygun mu? (Malum yeni clio 4 projesi ile birlikte üst düzey ziyaretçi çok oluyordur)
3)Sizlerin mesai durumu (özel hayata saygı)
vs vs gibi bir takım kriterler var.

Sizleri zor durumda bırakmadan haftasonu olarak planlanması bizleri hem mutlu eder hemde katılım sağlanabilmesi daha kolay olur.

Usta benide listeye yazarmısın?

Pazar günü organizasyon için en ideal gün ancak;

1)Üretim var mı?
2)Fabrika ziyaret için uygun mu? (Malum yeni clio 4 projesi ile birlikte üst düzey ziyaretçi çok oluyordur)
3)Sizlerin mesai durumu (özel hayata saygı)
vs vs gibi bir takım kriterler var.

Sizleri zor durumda bırakmadan haftasonu olarak planlanması bizleri hem mutlu eder hemde katılım sağlanabilmesi daha kolay olur.

Usta benide listeye yazarmısın?

benim aklıma da o gelmişti aslında hafta içi olmasının sebeğlerinden birisi fabrikanın calışıyor olması acık olması olabilir.. Pazar gunleri tatil modundaki fabrikayı hareketlendirmek yada bomboş bir tesisi gezmek hoş olmaz belki diye hafta içi düzenlenmiş olabilir.. Ama bu seferde katılım malesef az olucaktır.. Ayrıca dedigim gibi 15 inden önceki bir organizasyona bende katılamayacagımı üzülerek belirttim..

benim aklıma da o gelmişti aslında hafta içi olmasının sebeğlerinden birisi fabrikanın calışıyor olması acık olması olabilir.. Pazar gunleri tatil modundaki fabrikayı hareketlendirmek yada bomboş bir tesisi gezmek hoş olmaz belki diye hafta içi düzenlenmiş olabilir.. Ama bu seferde katılım malesef az olucaktır.. Ayrıca dedigim gibi 15 inden önceki bir organizasyona bende katılamayacagımı üzülerek belirttim..

Bu haftasonu olmaması bana yeterde artar bile:)

Aslen bildiğim kadarıyla 6 gün üretim var ancak otomotiv piyasasındaki %30luk daralma göz önüne alındığında üretim hacimlerinin düştüğünü herkes tahmin edebilir. Buda üretim planlarında zorunlu değişikliklere sebebiyet veriyor.

En ideal gün ne ise o olsun oda inşallah haftasonu olur diyelim:)

Bu arada;

Eren Dumlu
0555 517 57 37
Clio Williams 1992

Fabrika haftasonu da bildiğim kadarıyla çalışıyor

Fabrika haftasonu da bildiğim kadarıyla çalışıyor

Bunu en iyi bursa ekibi bilir zaten.. Eger calışıyor ise no problem :) Forever 16 Eylül ( October )

Ayarlama yapılabilirse aslında fabrika tarafından, 15 i veya 16 olursa yani hafta sonu çok iyi olur bence .

bende haftasonu izin alamayanlardanım ama pazarda olsa rapor alacağım iş yerim için hafta içi 11 eylül olursa hiç sıkıntısız olur her türlü gelirimde hafta içi benim şahsım adına daha iyi :aytuğ

Williams the KinG !

Bırak şimdi King'i mingi az daha toparlayamıyorduk şanzımanı:D Allah'tan Çorum'dada Cotech bir arkadaşım varda sağolsun o topladı tek celsede bitirdi işi:)

Bursa'ya gel mutlaka. Şu jantları dünya gözüyle göreyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri