Bursa Oyak Renault Organizasyonuna Davet...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ustam benide yaz yaw ben bu konuyu sımdıye kadar neden görmemişim =))

Hafta içi imkansız :)

Katılım listesi...

1-Uther77
2-MaYuCeL
3-katar27
4-PULAT
5-*USTA
6-Hati
7-Burak Dinler
8-Sedat
9-Utku
10-Solenza
11-buraktelek
12-Renaultolog
13-bilalrx
14-Mert Koç
15-GokhanRS
16-
NakkaSss
17-EVREN TOPCU
18-Leo1905
19-excoupe
20-kayhan07
21-clio16
22-korkmazbey

23-MeganeSport
24-
25-
26-
27-
28-
29-
30-

Ustam alternatif öneri olarak, haftaiçi farketmez diyenlerden reno clıo taksı grubu olanlar için de ayrıca yedek lıste yapılabılır, çoğunluk hangısı olursa ona göre, reno maise bildirilir, onlarında tercıhı öyleyse madem... değerlendirmek lazım, farketmez yani... haftasonu bıze uyarda, hafta içi uyanlar fazla olursa, onlara müsade ederız napak... bidahakıne bakarız yani....farketmez...:cool: RFC de organızasyon ve buluşma sorunu yok yani.... o olmazsa başka olur beya... :eyv

Eylül ayında Çorumda olacağım. Tam benlik aktivite ama maalesef :S

Değerli dostlarımız, organizasyon tarihi şu an için 11 Eylül olarak belirlendi. Ancak sizlerin katılımı bizim için çok önemli olduğundan dolayı bu tarihi haftasonuna çekmeye çalışıyoruz. Konuyla ilgili forum adminleri aracılığıyla sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Değerli dostlarımız, organizasyon tarihi şu an için 11 Eylül olarak belirlendi. Ancak sizlerin katılımı bizim için çok önemli olduğundan dolayı bu tarihi haftasonuna çekmeye çalışıyoruz. Konuyla ilgili forum adminleri aracılığıyla sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

sevgili renault,
bulusma tarihini 11 eylulden sonraya ve haftasonuna cekemez iseniz sizinle biraraya gelmek isteyenler gorusemeyecek ve cok uzuleceklerdir buna bende dahilim :) Autodrom bulusmasindan sonra arayi bayagi actik.. bizde sizleri ozledik :) dilerim bulusmamiz 16 Eylul olur... kendi adima izin almam sorun degil ama 15 inden once imkansiz. Ama 15 inden sonra hergun bana uygun.

Kendinizi cok ozletmeyin :)

HTC HD2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arabam olsa ehliyetim yok :( 1 sene bekliyicez yani bilal abii sen gez beniim yeriimee

Organizasyon iyi ayarlayabilirsem birini gelebilirim bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri